Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kristen Stewart / foto: blog.newsok.com

Upírka Stewartová se bojí, že ji fanoušci zavraždí

Každá správná celebrita má svoji zvláštní fóbii.

Herečka Kristen Stewartová musí vždy, když kráčí po červeném koberci, zadržovat slzy. Má hrůzu, že by ji v tu chvíli mohl někdo napadnout a zabít.

Kristen se v záři reflektorů ocitla náhle díky svému účinkování v romantické upíří romanci Twilight, kde je jejím hereckým partnerem Robert Pattinson.

Nedávno však přiznala, že ji slavnostní příležitosti, jejichž součástí je chůze po červeném koberci, velmi rozčilují. Je totiž přesvědčená, že by se na ni mohli vrhnout nějací pobláznění fanoušci.

Má nebezpečné fanoušky?
"Na červeném koberci se necítím moc dobře. Někdy jsem z toho, co dělám, opravdu rozčílená. Potom se snažím rychle zapózovat a jít dovnitř... Někdy musím doslova zadržovat slzy," uvádí Stewartová pro britský časopis Hello!

"Když se zadívám na ty tisíce lidí okolo, uvědomím si, že by se ke mně mohli rozběhnout a zavraždit mě. Žádná ochranka by mě před nimi neubránila. Mohou působit jako ´fanoušci', ale já přemýšlím, jak se na mě vrhají," dodává americká kráska o svých úzkostech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53