Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

Hanychová a Mašlíková znovu ve při?

Svatbu teď opravdu nechystám, vzkazuje Mašlíková Hanychové...

Když se nedávno moderátor Libor Bouček v živém rozhlasovém vysílání zeptal Agáty Hanychové, která z modelek se bude vdávat nejdříve, Agáta s jistotou odpověděla, že Hanka Mašlíková . Ta teď s pobavením Hanychové vzkazuje: "Jsi vedle. Vdávat se nebudu!"

Láska ano, svatba ne
"Agáta je zvíře. V žádném případě se teď vdávat nehodlám. Ať se s přítelem milujeme na maximum, tak tyhle věci musí vyplynout ze všech situací. Jsme spolu teprve půl roku a musíme se ještě nějaký čas poznávat. Pak uvidíme," okomentovala Mašlíková Korzu svou situaci.

Hanka se teď na nějaký čas úmyslně stáhla z hledáčku médií a užívá si toho, že se jí nikdo nešťourá v soukromí. Už pár měsíců je šťastně zamilovaná a nechce se o to dělit s celým světem.

Soukromí je fajn

"Jsem teď už nějaký čas velmi šťastná a věřím, že jsem našla lásku na celý život. Bydlíme za Prahou, je nám tam moc fajn a společnost už nějak nevyhledávám," říká Hanka, která se jen občas objeví na nějaké módní přehlídce. Mnohem častěji se teď věnuje moderování.

"Baví mě to mnohem víc, než chodit přehlídky. Můj život se s příchodem partnera otočil o sto osmdesát stupňů. Každý si asi všiml, že jsem se přestala ukazovat na veřejnosti a přestalo se o mě psát. Najednou jsem totiž začala cítit, že práce modelky mě nenaplňuje. A to není dobře. Moderování je mi trochu blíž. I když každá činnost má samozřejmě své," tvrdí Hanka.

A co dál?
Co se týče moderování, žádné cíle si zatím nedává. Nechává to osudu.

"Bohužel ta práce není o tom, co bych chtěla. Já můžu chtít cokoli, ale nejdřív na sobě musím tvrdě makat, pak se uvidí. Myslím, že jakákoli šance i po malých krůčkách je zajímavá, takže uvidíme," uzavírá silikonová kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14