Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Beckham / foto: Emporio Armani

Jak dostal David Beckham Victorii? Opil ji!

Anglický fotbalista David Beckham se svěřil, že svou manželku Victorii vlastně svedl pomocí alkoholu.

Britský internacionál v rozhovoru s fanoušky popsal první a značně nejisté krůčky svého vztahu s někdejší Posh Spice, členkou úspěšné dívčí skupiny Spice Girls. Jak přiznal, na začátku si myslel, že u ní moc velké šance nemá.

Pronásledovala ho?
"Potkali jsme se, když přišla na zápas v Londýně spolu s Mel C a Simonem Fullerem, který je teď náš manažer. Podařilo se mi tehdy dát gól proti Chelsea. Pak jsem zašel do salónku hráčů, abych ty tři pozdravil, ale nějak se mi to nepodařilo, takže jsem na ni nakonec jen zamával přes celou místnost. Říkal jsem si, že jsem si nechal utéct šanci," vyprávěl Beckham.

"No a pak se následující týden objevila se Simonem v Manchesteru a já jsem si pomyslel, že mne snad sleduje. Pustili jsme se spolu do řeči, vypila jednu dvě sklenky a pak mi na sebe dala číslo. Tak jsem ji povzbuzoval, aby si dala ještě trochu vína. A nakonec se do mne zamilovala," popsal anglický reprezentant začátky svého vztahu.

První pusa v hospodě
David a Victoria spolu začali chodit, ale podle listu Metro ještě tři měsíce vztah tajili, protože nechtěli, aby se o něm dozvěděli novináři. Nakonec ale už své city "nechtěli držet na uzdě".

"Nebylo to jednoduché. Nebyl jsem tak známý jako ona a mít v autě Posh Spice není žádná legrace. První pusu jsme si nakonec dali v hospodě poblíž domku mojí mámy," dodal fotbalista.

Dobře to ale dopadlo. Beckhamovi jsou svoji už jedenáct let, mají tři syny a prý se snaží o další dítě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21