Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: mtv.com

Angelina se neobejde bez armády sluhů

Herečka Angelina Jolieová potřebuje kolem sebe početný personál.

Hollywoodská herečka, která s Bradem Pittem vychovává šest dětí, údajně potřebuje velmi početný doprovod, kdykoli se s rodinou vydají na své francouzské sídlo Chateau Miraval.

V zámku, který si dvojice na francouzské riviéře pořídila v roce 2008, potřebuje kromě jiného zdravotnický personál, ochranku a chůvy.

Andrew Morton, autor knihy "Angelina: An Unauthorised Biografy" (v překladu Angelina: Neautorizovaná biografie) píše:

"Ten dům byl plný chův z Vietnamu, Konga a Ameriky. Byly tam čtyři sestřičky, lékař v pohotovosti, dva osobní asistenti, kuchař, pokojská, dvě uklízečky, uklízeč nádobí, čtyři bodyguardi a šest bývalých členů francouzské armádní stráže, kteří hlídali okolí zámku."

Morton v knize uvádí, že Angelina sice svou matku Marcheline ve svém časném věku téměř neviděla, na druhou stranu však věří, že tato uhrančivá tmavovláska používá její způsob výchovy.

"Marcheline se od svého dítěte odstřihla, protože (Angelina) byla velmi podobná svému otci Jonu Voightovi," uvádí autor "neautorizovaného životopisu" a dále pokračuje:

"Angie své výchovné metody založila na tom, co si pamatovala, nebo co si myslela, že používala její matka. Stejně jako Marcheline svým dětem rozdávala nalepovací hvězdičky, když se hezky chovaly. Ony je pak mohly vyměňovat za různé dobroty," dodává životopisec.

Angelinina matka Marcheline se s jejím otcem Jonem Voightem rozešla v roce 1976. Následně budoucí herečku i s jejími bratry vychovávala sama.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24