Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ashton Kutcher ve filmu Samec / foto: Bioscop

Kutcher prý Moorové zahýbal. Ta píše: Výborně, má lásko!

Herec Kutcher obvinil bulvární plátek z nactiutrhání.

Herec Ashton Kutcher má spolu se svým týmem právníků na mušce bulvární časopis, který o něm na titulní straně otiskl článek. V něm jeho autor tvrdil, že Kutcher podváděl svou manželku Demi Mooreovou.

Flirt nebo zahýbání?
Herec se prostřednictvím své stránky na sociální síti Twitter obořil na Star Magazine, který v posledním čísle zveřejnil, že manželství slavné dvojice hrozí rozpad. Důvodem podle časopisu mělo být to, že herec v restauraci údajně flirtoval s přitažlivou, asi dvacetiletou dívkou.

"Myslím si, že se to dá kvalifikovat jako nactiutrhání, když mě Star Magazine označil jako nevěrníka. Doufám, že můj právník souhlasí," napsal hollywoodský krasavec na Twitter ve středu (1. 9.).

A dodal: "Star Magazine, 'svoboda tisku' neznamená, že můžete psát výmysly."

Na Twitteru ho podpořila i jeho manželka Demi, která v reakci na zmínku o nactiutrhání napsala: "O tom není pochyb!" a dodala: "Výborně, má lásko!"

Omluva bude písemná nebo...!
Portál Access Hollywood ve čtvrtek (2. 9.) mluvil s Ashtonovým právníkem Martym Singerem, který tvrzení časopisu označil za "naprostou lež". Také řekl, že požadují, aby časopis svá tvrzení odvolal a otiskl omluvu. Nakonec Singer dodal, že pokud tak neučiní, "zvážíme všechny právní možnosti".

Nicméně mluvčí Star Magazine, kterého portál Access Hollywood také kontaktoval, tvrdí, že si časopis za článkem stojí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5