Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
papoušek / foto: Shutterstock

Papoušek ženě vykecal manželovu nevěru. Bonzák!

Neměl raději držet zobák?

Jedním z charakteristických rysů papoušků je to, že dokáží mluvit. Obvykle žvatlají všechno možné a jsou přitom hodně vtipní. Někdy jejich zprávy ale nepotěší.

Papoušek se zamiloval
Přesně to se přihodilo Angličance Rachel Harrisonové. Její papoušek Harvey jí totiž prásknul nevěru jejího manžela. Nebral si přitom žádné servítky a nevěrníka imitoval velice věrně.

Andy Thompson si domů vodil milenku jménem Claire a při milostných hrátkách mu zjevně nevadila přítomnost bystrého papouška. Taky mu mohlo dojít, že bude opakovat všechno, co uslyší.

A všechno, co slyšel, bylo „Och, Claire! Ó, já tě tak miluji.“ A přesně to pak neváhal – samozřejmě v angličtině – zopakovat před svou majitelkou.

Ta pojala prvotní podezření a začala pátrat, i když její manžel ji ujišťoval, že to papoušek musel zaslechnout někde v televizi.

Nepříjemné zjištění.
Rachel si uvědomila, že Andy má v práci kolegyni jménem Claire. Jednou mu do práce zavolala a dozvěděla se, že je s Claire právě na obědě.

To už Rachel začalo docházet a vyrazila proto směrem k domovu. „Zastihla jsem ho akorát, jak s Claire vychází. Ona ho navíc políbila. Museli to dělat přímo na gauči před Harveym. Andy se zřejmě bál jít nahoru, protože věděl, že stelu postel specifickým způsobem,“ vypráví Rachel o svém zjištění.

Andy musel s pravdou ven a nakonec šel i s kufry. Celá věc měla ale dohru také pro papouška. Také on musel z domu, protože ony steny lásky na adresu Claire mu nešly ze zobáku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26