Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevíte co na sebe? / foto: shutterstock

Pozor! Hledají se zájemci o nahaté cestování

Londýnská agentura hledá dvaadvacet nahých cestovatelů.

Cestovní kancelář eWaterways hledá zájemce o devítidenní plavbu u pobřeží Chorvatska. Moc šatů si s sebou cestovatelé brát nemusejí.

Agentura eWaterways se specializuje na plavby po řekách a u pobřeží. V srpnu příštího roku chce zájemcům nabídnout první naturistický výlet. Naháči si budou moci za 500 liber (13 900 Kč) užít návštěvu ostrova Rab i výlet do Zadaru. Společnost podle listu Daily Telegraph tvrdí, že je vůbec první, která nabízí nudistické plavby po Středozemí.

Nejvíce bude Němců!
"Naturistické dovolené jsou populární a v Chorvatsku je hodně nudistických pláží, takže volba místa byla poměrně nasnadě. Pasažéři se budou svlékat na plavání a opalování. U večeře bychom ale dali přednost tomu, aby se oblékli," říká mluvčí eWaterways.

Společnost říká, že se bude snažit zaujmout zájemce z různých evropských zemí, ale nejvíc se jí pravděpodobně bude dařit u Němců, kteří údajně nudismu holdují nejvíc. Většinu zájemců o dovolené bez šatů prý již tradičně tvoří zájemci mezi čtyřiceti a padesáti lety. Na "intimní" lodi budou mít k dispozici bar, palubu na opalování a malou restauraci, která bude vařit chorvatská jídla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9