Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Když se hvězdy zapomenou učesat...

I vlasy mají své dny... Tady jsou ty horší...

Unavená vlasová nástavba
Zpěvačka Amy Winehouse má svůj originální, nezaměnitelný styl. Ovšem jednoho rána ho trochu přepálila a místo svého kultovního drdolu si na hlavě udělala cosi, co vypadá jako špatně naražená ušanka.


Trochu nám to splihlo...
Oblíbená zpěvačka Beyoncé Knowles svým účesem dokázala, že funguje magnetická přitažlivost. Některé její prameny vlasů se od ní nehnuly ani na milimetr!


Malá noční můra
Britney Spears určitě nespí na břiše, ale na zádech. Její „vrabčí hnízdo“ je totiž toho důkazem.


Vlasová přehazovaná
Známý americký milionář Donald Trump má rád hezké mladé slečny, které si pak často bere za manželky. Pro kterou krasavici si nachystal tuto „přehazovačku“?


Taková protivná svatozář
Courtney Love je rebelka, takže si na laky na vlasy a jiné vymoženosti moc nepotrpí. Tento účes není špatný, jen se jí kapku „páře“ a lezou z něj nitě, tedy vlasy... Takže nějaký lak by to asi chtělo...


Když vlasy „zvlčí“
Herečku ze seriálu Přátelé, Jennifer Aniston všichni obdivovali. Tedy nejen pro její herecký výkon, ale hlavně kvůli jejím pěkně střiženým vlasům. Jenže pak se to stalo - Jennifer se nechtělo ke kadeřníkovi a vlasy jí začaly přerůstat přes hlavu...


Pomuchlané háro
Topmodelka Kate Moss patří mezi nejkrásnější ženy světa. A jak se říká: „Hezké holce bude slušet i pytel od brambor.“ Této hezké holce sluší i ten nejšílenější rozcuch.


Pátek třináctého?
Hvězda filmu Kill Bill, Uma Thurman měla opravdu smolný den. Nejenom, že se jí nepovedl účes, ale na nose jí zbyla bílá šmouha od pudru.


Když spánek schází...
Herečka Kirsty Alley se špatně vyspala. A tak je kapku protivná a rozcuchaná...


Kdo má pod čepicí...
Madonna si nestačila umýt hlavu. Proto si chytře nasadila klobouk. Ovšem ten všechno nezachrání...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41