Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Eminem - kvůli slávě nemá ženskou

Zpěvák Eminem přiznal, že na žádná rande nechodí, protože je moc velká celebrita a jen těžko někomu věří.

Hip-hopový idol, který je od rozchodu s bývalou manželkou Kimberley Scottovou sám, tvrdí, že by si docela rád našel nějaký vztah, ale je pro něj těžké seznamovat se s novými lidmi. Je na to prý moc slavný.

Příliš nedůvěřivý
Na otázku, zda si občas vyjde na rande, reportérům listu The Sun odpověděl: "Vlastně ani ne. Někam si jen tak vyjít, na jídlo, do kina - já prostě nemůžu. Když se objevím na veřejnosti, je kolem toho moc velký povyk. Samozřejmě bych zase někdy rád s někým chodil. Kdo ne? Ale v mé situaci je opravdu těžké se seznámit a navázat nový vztah."

A zřejmě to není jen sláva, která mu brání najít si novou lásku. Eminem, vlastním jménem Marshall Mathers III, přiznává, že je od přírody nedůvěřivý: "Mám s tím fakt problém. S ženami, s přáteli... Pořád přemýšlím, jaké úmysly ten druhý člověk vlastně má. Mám malý okruh přátel a jsou to lidé, které znám odjakživa."

Pracuje na sobě
Eminem se v minulosti potýkal se závislostí na lécích a teď se prý hodně soustředí na to, aby zůstal zdravý.

"Zatím mi to tak vyhovuje. V posledních letech jsem zažil pár těžkých věcí a teď mám pocit, že se znovu stavím na nohy. Takže si chci být dost jistý, než vyjdu z ulity a pustím se do něčeho nového. Zatím musím ještě pracovat hlavně na sobě," přiznává zpěvák.

Z manželství s Kimberley má Eminem čtrnáctiletou dceru Hailie. Kromě toho má i dvě adoptované děti: Alainu, která je dcerou jeho bývalé švagrové, a Whitney, dceru bývalé manželky z dřívějšího vztahu. Je i poručníkem svého mladšího nevlastního bratra Nathana. Nedostatkem osob, které jsou na něm nějak závislé, tedy rozhodně netrpí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27