Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Manželé se vzbudili… a našli v šatně nahého muže

Zajímavý zážitek...

Manželský pár z amerického Oregonu, který si přál zůstat anonymní, se před pár dny probudil a našel v šatně vedle ložnice muže, který vůbec nic neskrýval. A nejenže byl nahý, prý i masturboval.

Šmírák ve skříni
Mladí manželé ráno vstali a všimli si, že jejich osobní věci jsou jinde, než byly večer. Dveře do šatny byly otevřené. Jakmile se podívali dovnitř, strnuli. Klidně tam seděl jednadvacetiletý Nicholas Buekea a "užíval si".

Když ho křikem vyděsili, Nicholas je napadl a vzápětí se dal na útěk.

Zanedlouho ho našla na ulici skupina lidí, která mu věnovala alespoň šortky. Policie ho podle informací místního listu Gazette Times krátce poté zadržela a převezla na pozorování do místní nemocnice, ale prokurátor okresu Benton zvažuje žalobu.

Záhadné chování
Z výslechů dalších osob vyplynulo, že Buekea byl na návštěvě u kamaráda ve stejné budově jako jeho oběti.

Z přízemního bytu někdy v pondělí brzy ráno vyšel, přelezl před mříž oddělující horní patra a ve třetím patře vešel do zřejmě nezamčeného bytu. Není jasné, jestli měl v úmyslu krást, ale s sebou si očividně nic neodnesl.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13