Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Bontonfilm

Johnny Depp má křivé pirátské zuby. Budou se trhat!

Pirát z Karibiku Johnny Depp musel dělat reklamu novému filmu s křivými zuby.

Hollywoodský veterán strávil několik posledních měsíců v Anglii i jinde po světě natáčením zatím poslední části pirátské série. Součástí jeho masky byly i jakési napůl permanentní zuby, které mu dodávaly správně zanedbané vzezření.

Hledám zubaře
Depp si je ale nestihl dát odstranit, než se vydal na promoční turné filmu Turista, v němž hraje s Angelinou Jolie. Veškeré rozhovory a vystoupení tedy absolvoval s "pirátskými zuby".

"V puse mi zůstanou, dokud nenajdu zubaře, který bude schopen víceméně mi je vyrvat. V podstatě se totiž musejí vytrhnout. No a filmování jsme dokončili minulý týden," řekl Depp reportérům Access Hollywood.

Líbání s Angelinou
Americký herec se při nedávném rozhovoru také přiznal, že mu vlastně nijak nevadilo líbat ve filmu Turista svou kolegyni Angelinu Jolie.

"No, rozhodně jsem už zažil mnohem horší práci. Ale takové scény jsou vždy trochu trapné. Člověk se tomu prostě musí smát, nějak se skrz to dostat a nebát se připadat si trochu hloupě," dodal Depp o svém těžkém úkolu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5