Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Carey Mulliganová / foto: Shutterstock

Carey Mulliganová: V 25ti mi nutili botox!

Praktiky některých dermatologů jsou zarážející.

V Hollywoodu mají jiné zvyky než ve zbytku světa. Krása především, ať to stojí, co to stojí, bez ohledu na následky. To na vlastní kůži zažila vycházející hvězda britské kinematografie, pětadvacetiletá Carey Mulliganová.

Svůj střet s hollywoodským světem popsala v rozhovoru pro časopis Elle. „Šla jsem za dermatologem. Dělají se mi vrásky pod očima, tak jsem ho chtěla požádat, aby mi poradil co s tím.... Děsně mě to rozčiluje, víte,“ popsala návštěvu v salonu krásy.

Když uslyšela radu, zalitovala, že toho odborníka vůbec navštívila. „Podíval se mi na obličej to řekl, ´Sem a sem píchneme botox a bude.´...Myslela jsem, že žertuje! ´Co si sakra myslíte? Je mi teprve pětadvacet!´“

Ještě více ji vyděsilo, když jí dermatolog vysvětlil, že jedním z vedlejších účinků botoxu je částečná ztráta mimiky. „Jako že nebudu moci hýbat obličejem? To je ale proti tomu, o co se celý život snažím, já jsem totiž herečka,“ vzpomínala hrdinka filmu Škola života na svůj hollywoodský zážitek.

„Jen v L.A. vám budou vnucovat botox, když je vám teprve pětadvacet,“ dodala.

magazin.cz

Klady i zápory L. A.
Carey jednou z těch, které se podařilo již dobýt hollywoodská studia. Michael Mann ji obsadil do své gangsterky Veřejní nepřátelé a letos na podzim zazářila v dramatu Olivera Stonea Wall Street: Peníze nikdy nespí, kde si zahrála dceru Gordona Gekka v podání Michaela Douglase.

Ráda vzpomíná na spolupráci s Michaelem Mannem, i když díky ní přišla o své vlasy. „Když mě Michael obsadil do Veřejných nepřátel, chtěl, abych byla platinová blondýna. Proto jsem se nechala odbarvit. Úplně mi to zničilo vlasy. Musela jsem se dát úplně ostříhat. Plakala jsem,“ prozradila mimo jiné v časopisu Elle.

Nutno dodat, že se jí nedaří jen v herectví. Úspěchy sklízí i na poli módy. Časopis Harper's Bazaar ji zvolil nejlépe oblékanou ženou Británie. „Nikdy jsem se necítila jako sexy žena, jsem hodně citlivá. Připadám si hrozně nesvá, když mám na sobě něco, co hodně odhaluje,“ přiznala herečka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6