Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Winehouseová: Zpívala za 750 tisíc za minutu!

Některé nabídky se neodříkají.

Zpěvačka Amy Winehouseová dostala v přepočtu bezmála 30 miliónů Kč za čtyřicetiminutové vystoupení pro nejmenovaného ruského oligarchu. Svým zpěvem si tak vydělala 25 000 liber (cca 745 000 Kč) za minutu.

Ruské kořeny
Amy do Moskvy dopravil soukromý tryskáč. V ruském hlavním městě sice nezůstala ani přes noc, ale přesto byla ubytována v luxusním hotelu v centru, kde přenocování vyjde v přepočtu na 50 000 Kč. O její bezpečnost se staralo padesát osobních strážců. Mezi hosty pozvanými na její vystoupení byli miliardář Michail Prochorov a Sergej Kapkov, šéf Fotbalového svazu Ruska.

Winehouseová je v Rusku velmi oblíbená. Přispívá k tomu i fakt, že je její babička byla ruská emigrantka. V Moskvě Amy zazpívala výběr ze svých největších hitů z horního parta nákupního centra, které bylo otevřené jen pro úzký okruh zvaných.

Zůstane čistá?
Její přátelé odmítají spekulace, že se prý ani v Moskvě neudržela střízlivá a bez drog. "Je odhodlaná zapsat se do dějin jako zpěvačka světové úrovně a ne jako někdo, kdo si zničil ohromný talent kvůli drogám," odmítá tyto spekulace její známý v rozhovoru pro list Daily Mail.

Tmavovlasá zpěvačka se v posledních letech potýkala se závislostí na alkoholu a na drogách a celý koncert nezazpívala od roku 2008. V květnu 2009 se pokusila o comeback na jazzovém festivalu na ostrově Santa Lucia, ale zapomínala slova a vystoupení nedokončila. Tentokrát se ale zřejmě opravdu snažila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6