Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taťána Kuchařová, / foto: Korzo

Kuchařová po plastikách, nebo ne? Moje soukromá věc!

Plastické operace jsou má soukromá věc, tvrdí Miss World Kuchařová.

Modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová už má plné zuby, jak ji každý podezřívá, že si nechala operativně upravit nos a zvětšit rty. Má prý všechno původní, bez ohledu na to, co ukazují fotografie.

Žádné operace
"Už jsem slyšela o tolika místech, kde jsem upravená, že bych musela začít asi v deseti letech," svěřila se Korzu. A dodala, že neví, zda by na tom byla ještě zdravotně takhle dobře.

"Víte co, čím víc to člověk popírá nebo se k tomu vyjadřuje, tím je to horší. Proto jenom jednoduše: nemám a nikdy jsem nepodstoupila žádnou plastickou operaci," řekla důrazně.

Modelky bez i s
Podobné zákroky jsou podle ní soukromá věc každého. Pokud nechce, nemusí se k tomu vyjadřovat.

"V modelingu i ve světě módy je mnoho dívek, které jsou upravené, ale také mnoho dívek, které upravené nejsou vůbec. A jsou na to patřičně hrdé. A to, že někdo podstoupí nějakou operaci, je podle mě jen jeho věc," dodala Kuchařová razantně.

Proč spolupracuje s plastickým chirurgem?
K mínění, že Taťána má upravené části obličeje, přispělo i to, že úzce spolupracuje s doktorem Janem Měšťákem.

"Náš vztah je na úplně jiné bázi než profesní ve smyslu klientka – doktor. Naše spolupráce začala minulý rok, kdy mě a moji nadaci pan doktor oslovil a rozhodl se mě podpořit. Jsem moc ráda a moc pyšná na to, že jsem to po Tereze Maxové byla právě já. Moc si toho vážím. Myslím, že obě strany jsou spokojené," vysvětlila Taťána.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6