Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: parfemyone.cz

Do médií unikly fotky nahé Rihanny

Zpěvačka Rihanna své fotky poslala mobilním telefonem bývalému příteli. Spekuluje se, že jde o dobře známého amerického hráče baseballu. Ten je ale prodal agentuře Media TakeOut.

Na první fotografii je zpěvačka vidět jen v malých černých kalhotkách, jak se usmívá a na prsou si drží mobilní telefon, kterým zřejmě fotografii pořídila. Na druhém snímku Rihanna vyplazuje jazyk a salutuje, zatímco druhou rukou si rozevírá bundu, pod níž nemá nic.

Není zcela jisté, komu byly sexy fotky určeny, ale vloni Rihanna chodila s baseballovým hráčem Mattem Kempem. Rozešla se s ním o Vánocích. Podle listu Metro se proslýchá, že „velmi známý sportovec“ se napřed fotografiemi slavné přítelkyně pochlubil spoluhráčům a pak je pustil do oběhu.

To nejhorší

Není to poprvé, co populární krásku potkalo něco takového. Když k podobnému incidentu došlo v roce 2009, říkala, že je to „to nejhorší, co se jí mohlo přihodit“.

„Měla jsem pocit, jako by mi někdo vzal veškeré soukromí. Říkala jsem si: no to je tedy skvělé… Teď už opravdu není nic, co se o mně a mém osobním životě neví,“ prohlásila tehdy Rihanna.

Své rozhodnutí pořídit odhalené fotografie ale hájila: „Když nejste ochotná poslat příteli nahé fotky, je mi ho fakt líto.“

Inu, příště si to možná rozmyslí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22