Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Charlie Sheen / foto: accesshollywood.com

Charlie Sheen chce za své paměti 10 milionů dolarů

Hollywoodský bouřlivák Charlie Sheen (45) měl a má velmi pestrý život. Poté, co bylo zrušeno natáčení seriálu Dva a půl chlapa, se rozhodl, že je na čase trochu si přivydělat.

Za své knižní paměti Charlie Shenn požaduje 10 milionů dolarů (cca 187 milionů Kč).

Sheen se v poslední době dvakrát rozvedl, celkem má platit dětem a manželkám výživné ve výši skoro milion korun měsíčně a jeho stálý zdroj příjmů, tedy televizní show Dva a půl chlapa, byl zrušen. Může si za to z velké části sám: veřejně urazil scenáristu seriálu Chucka Lorreho.

Teď prohlásil, že je za přiměřenou cenu ochoten odhalit vše ze zákulisí natáčení show, která ve Spojených státech běžela osm let.
Reportérům TMZ.com Charlie řekl, že by rád začal s nakladateli vyjednávat o ceně za práva na exkluzivní paměti nazvané When The Laughter Stopped (Když smích utichl).

Není pochyby, že by o takovou knihu byl zájem. Charlie Sheen je známý jako inteligentní člověk, který se však v posledních letech dostal do kruhu závislosti na drogách, alkoholu a společnosti prostitutek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3