Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sestřička / foto: shutterstock

Zdravotní sestřička dostala Charlieho Sheena

Hollywoodský lamač dívčích srdcí Charlie Sheen se zakoukal do nové krásky.

Nedávno se léčil ze závislosti na sexu a drogách – a na klinice potkal zdravotní sestřičku jménem Natalie Kenly. Léčbu po několika dnech přerušil. Do vztahu s Natty, jak Natalii nazývají její přátelé, známí i média, ale zjevně spadl až po uši.

magazin.cz
Jak uvádí server bild.de, specialitou náruživé sestřičky jsou ordinérní sexuální hrátky v bílém, takzvaný „klinický sex“. Pravě tím zřejmě hvězdu celosvětově úspěšného seriálu Dva a půl chlapa dostala.

Jedna mu nestačí
Zdá se ovšem, že Natty je pro Charlieho i tak málo. Co jiného si totiž myslet o tom, že herec, který se proslavil například rolí drsňáka ve dvoudílném thrilleru Žhavé výstřely, odcestoval na dovolenou jak s ní, tak s pornohvězdou Bree Olson.

Ještě ke všemu ho doprovází i Brooke Mueller, bývalá herečka a nyní realitní makléřka. Ta je třetí Sheenovou chotí v pořadí – momentálně jsou v rozvodovém řízení, které by mělo skončit v květnu letošního roku.

Cesta Charlieho a tří krásek za sluncem prý vedla z Los Angeles v Kalifornii na jeden nejmenovaný soukromý ostrov v tropech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3