Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kniha o sexu je překvapivým bestsellerem!

Kniha v překladu nazvaná „O čem každý muž přemýšlí, když nemyslí na sex“ je kromě přebalu plná prázdných stránek. Přesto je to ohromný hit.

Na stránkách internetového prodejce Amazon se této knize daří lépe než knihám o Harry Potterovi od J. K. Rowlingové nebo Šifře mistra Leonarda od Dana Browna. Kniha Sheridana Simoveho se již posunula o 134 256 příček až na 744. místo.

Na obálce knihy se zájemci dočtou, že se jedná o sondu do záhad mužské mysli, o odhalení toho, na co kromě sexu muži myslí. Všech dvě stě stran je však naprosto prázdných.

magazin.cz

Zdá se, že se tento nezvyklý zápisník za 4,69 libry (cca 130 Kč) stal nepostradatelnou součástí vybavení studentů britských univerzit. Jak uvádí list Telegraph, prázdné stránky prostě užívají na poznámky.

Úspěch nečekal ani ve snu
„Když kniha vyšla, ani v nejdivočejších snech bych si nepomyslel, že se jí prodá více než Harryho Pottera. Ale britští studenti si evidentně myslí, že je skvělá, a já se s nimi hádat nebudu,“ říká autor.

Profesor Simove také přiznal, že se tématu, jehož se kniha má týkat, dlouho věnoval zcela seriózním způsobem. „Po mnoha letech těžké práce jsem si konečně uvědomil, že muži prostě na nic kromě sexu nemyslí. Byl to šokující objev a došlo mi, že bych měl svět o svých závěrech nějak informovat,“ dodal anglický učenec.

Největším bestsellerem Amazonu ve Velké Británii je momentálně kniha kuchaře Jamieho Olivera o přípravě jídel za pouhou půlhodinu. Tím muži zřejmě získají více času myslet i na sex.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5