Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Elton John a David Furnish / foto: Lia Toby / WENN.com

Jsem moderní žena, tvrdí sir Elton John

Zpěvák Elton John (64) sám sebe popsal jako "moderní ženu". Jeho partner David Furnish (48) je prý tím, který u nich doma nosí kalhoty.

Elton John také přiznal, že se konečně dostal do digitálního věku. Jde mu totiž o to, aby mohl vidět jejich syna Zacharyho, i když je na cestách.

„Jak se říká, jsem moderní žena. Konečně jsem přistál ve 21. století,“ řekl zpěvák v rozhovoru pro Gaydar Radio.

Filmový režisér Furnish ho ve společném interview popichoval a prozradil: „Pro někoho, kdo se zuby nehty bránil tomu začít existovat online, spřátelit se s počítačem a objevit se na internetu, to byl trochu šok. Elton dostal svůj první iPod před pár týdny hlavně proto, že má dvě kamery. Když je na cestách, chce přes Skype mluvit s naším synem každý den.“

Příchod malého Zacharyho, syna náhradní matky a buď Eltona, nebo Davida – to oni nechtějí vědět – prý jejich již osmnáct let trvající vztah dále posílil.

„Když jsem s Davidem uzavřel ve Windsoru doživotní partnerství, posílilo to náš vztah. V té době jsme spolu byli už třináct let, ale i tak nás to neuvěřitelně sblížilo. A když se nám na začátku roku narodil Zachary, bylo to prosté úžasné,“ dodal zpěvák.

A jak se jim daří vztah tak dlouho udržovat? Na tu otázku Elton John odpověděl:
„Musíte o všem mluvit otevřeně. Musíte být upřímní a chovat se k druhému s úctou.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2