Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.axe.cz

Pro Tebe padají andělé z nebes!

Proč náhle padají překrásné andělské bytosti rovnou z nebe? Proč vidíme kolem sebe samé rozbité andělské glorioly? Proč už není nic jako dřív?

Odpověď je snadná: Kosmetická značka AXE narušila se svojí novou vůní EXCITE rovnováhu mezi nebem a zemí. Vůně nutí andělé páchat nepředvídatelné hříchy. Zhřeší pro káždého, kdo voní novým AXE EXCITE. Zkus ho a uvidíš, že andělé budou padat i kvůli Tobě!

magazin.cz

AXE EXCITE představuje největší a technicky nejnáročnější reklamní kampaň své historie
Nový produkt doprovází sexy reklamní kampaň s nečekaným koncem. Nová vůně Excite otevírá dveře do světa hříchů a svádění, kde i andělé podlehnou. AXE sklízí celosvětově jednu cenu za druhou za své kreativní a nápadité reklamní kampaně. U reklamní kampaně pro nový AXE EXCITE se jedná o doposud největší a technicky nejnáročnější film, který značka pro svůj produkt kdy natočila. Je tam vše – kaskadéři, nádherné ženy, obrovské počítačové animace a pravděpodobně nejštastnější muž na světe.

Nejkrásnější modelky mají na zádech obrovská křídla vyrobená v technologii CGI, tedy v počítačové animaci. Křídla bylo nutné sestavovat do správné polohy, vytvářet správnou strukturu peří a správnou texturu barev pro každého anděla a každé křídlo. Museli se zabrat všechny holky a pak se jim ty křídla připojily v počítačové animaci na záda. Poté se to celé reanimovalo a prošlo procesem přetváření a nasvícení, než bylo vše ve správné kompozici. S AXE EXCITE šla značka ještě o krok dál a dobývá vedle vizuálního nyní i akustické univerzum.

magazin.cz

Andělská reklamní kampaň je doprovázená instrumentální cover verzí songu „Sexy boy“od skupiny Air. Původní song „Sexy boy“ pochází z alba „Moon Safari“, kterou Air vydali v roce 1998. Tuhle starou pecku zremixoval frontman kapely Air Sharam Jey speciálně pro andělskou kampaň AXE, kde se dočkala svého vydání pod názvem fiktivní hudební kapely Fallen Angels. Track je celosvětovým hitem. Na to, jak okouzlující AXE andílci podlehly AXE efektu, se můžeš podívat zde:

Pozor, hudební klip roku 2011 je na obzoru.

Přidej se a zažij AXE efekt!
AXE nenabízí pouze cool reklamu. Rovněž spustila zábavnou kampaň k novému produktu AXE EXCITE a ta Tě vtáhne opravdu do hry. Stačí málo a i Ty můžeš nechat svého anděla podlehnout. AXE Tě totiž vybaví ultimativním AXE efektem, který dodá každému schopnost svádět. I muži mají šanci podtrhnout své charisma správnou vůní. Jejich klíčem k sebedůvěře je AXE. Z čeho se elixír AXE efektu skládá? To zjistíš, pokud se přidáš k AXE na Facebooku. Čeká Tě tam i spousta zajímavých aplikací a her, kde můžeš mimo jiné vyhrát spoustu hodnotných cen. No, a aby si mohl vyzkoušet sílu AXE efektu naživo, přijď se vyřádit na jednu z početných AXE párty, ať už na jarních Majálesech nebo na letních festivalech.

Jaro letos patří andělům s vytříbeným čichem, a proto se slétli v pátek 6. 5. do Prahy, aby představili na největším Majálesu v historii novou andělskou vůni v podobě pánského deo spreje AXE EXCITE. Rej andělů zaznamenala s kamerou AXE TV i krásná herečka, modelka a moderátorka Nikol Moravcová. Nikol, jenž ztvárnila hlavní roli v prvním českém 3D celovečerním filmu/muzikálu „V Peřinách“, vyvzpovídala návštěvníky Majálesu, co pro ně znamená navoněný styl. Chcete vědět, proč pro Jirku Macháčka je navoněný styl něco, nad čím je nutno přemýšlet, nebo proč Matěj Homola složil zbraně a se ženami již nebojuje? Odpovědi na tyto otázky a mnohem více uvidíte v reportáži AXE TV, kterou pro Vás připravila Nikol Moravcová:

Jaro patří hlavně flirtu a dokonalou pomůckou je při tom neodolatelná vůně AXE EXCITE. Propůjčí každému muži AXE efekt, kterému podlehne i ten nejcudnější anděl. Na Majálesu to zažilo mnoho studentů na vlastní kůži. AXE ovšem nepomáhá pouze při flirtu, ale na parties pod záštitou této značky, lze vyhrát i mnoho hodnotných cen. Veškeré informace o novinkách a dění kolem AXE najdeš na www.axe.cz a také zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1