Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Naučte se Havana Mojito od mistrů šejkru

Prázdniny, léto, koupání, surfování, poflakování u plážového baru, protancovaná noc v klubu, Havana Mojito. Co bylo loni, ať vezme čert, každé léto je jiné. Jen rum Havana Club je už desetiletí stejně skvělý.

magazin.cz

Poznejte „high level“ – tříletou pecku Havana Club Aňejo 3 Aňos. Do dvanácti českých a moravských měst přiveze americký stylový bourák buick atmosféru vyhlášených kubánských barů. Praví kubánští tanečníci, fantastičtí barmani, jejichž zručnost bere dech a výborná zábava podkreslená lahodným drinkem jsou ingredience, které by neměly nechat doma žádného milovníka teplých víkendových nocí.

Potkejte se s krásnými tanečnicemi a sexy barmanem ve čtvrtek 21. 7. 2011 od 20:00 ve Žlutých lázních!

magazin.cz

Havana Mojito poteče proudem, mnoho z vás se ho navíc naučí i připravovat od špičkových barmanů, například finalisty Havana Club Grand Prix Carlose Gonzalese. Prozradí vám recept na Havana Mojito, povede vaše ruce a možná vám ten večer obrátí život úplně na ruby. Byla by škoda, nechat tenhle drink vyvětrat, podívejte se na www.havanaclub.cz.

magazin.cz

A jak to na takovéto párty vypadá? Přečtěte si jak Havana Club Mojito Tour rozjela pražský klub N11

Pražský klub N11 už poznal unikátní atmosféru vyhlášených barů v kubánské metropoli Havaně. Poslední červnový víkend se v klubu kousek od Vltavského nábřeží rozjela Havana Club Mojito Tour 2011. A byla to jízda, že by i pravé kubánské doutníky hořely dvakrát rychleji.

V pátek krátce před půl jedenáctou večer americký stylový bourák buick přivezl atraktivní tanečnice do známého podniku naproti Národnímu divadlu. Počáteční mírné rozpaky návštěvníků se rychle rozplynuly, když se mezi nimi začaly vlnit krásné členky teamu Havana Club. Pánové měli oči na stopkách, někteří po tanečnicích pokukovaly nenápadně, aby jejich partnerky nežárlily, jiní se naopak okamžitě vydali „štěstíčku naproti“.

magazin.cz

Kdo a zda některý z nich uspěl, není podstatné. Důležité je, že někteří od tanečnic dostali vstupenku do rychlíku jménem Havana Mojito, který řídil barman Carlos Gonzales. Ten je během několika minut uvedl do společnosti vyvolených zvládajících umění namíchat pravé Havana Mojito z tříletého rumu Havana Club Aňejo 3 Aňos.

Někomu to šlo od začátku super, další se malinko trápili, ale Carlos je frajer nad frajery, rozený koktejlový instruktor. Absolutní autentičnost rychlokursu potvrzuje kubánský Carlosův původ. Ačkoliv mluví česky jako když bičem mrská, jeho otec pochází z Perly Karibiku.

Carlos se ale nestaral o zábavu jen šťastlivců s žetony. Kromě učení nejoblíbenějšího světového koktejlu předváděl regulérní barmanskou show, která brala dech. Lahve létaly vzduchem, šejkr oči nestačily sledovat, atmosféra byla doslova elektrizující. Až se zdálo, že schody z klubu nevedly do pražských ulic, ale bývalé nespoutané koloniální metropole španělských dobyvatelů – do Havany.

Více fotek a informací naleznete na našem Facebooku.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!