Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eric Benet / foto: WENN.com

Exmanžel Halle Berry si vzal exmanželku Prince

Bývalý manžel čokoládové herečky Eric Benet se znovu oženil. Jeho vyvolenou se protentokrát stala exmanželka zpěváka Prince.

Hudebník Eric Benet, který byl s Halle rozveden v roce 2005 po čtyřech letech manželství si s Manuelou Testolini, která se zase s Princem rozvedla v roce 2006, řekli ano při soukromém obřadu přesně poslední červencový den. Svatba proběhla v jižní Kalifornii a pár při ní oznámil, že čeká své první společné dítě.

magazin.cz

Eric Benet, který je autorem hitu Spend my life with you, má již dvacetiletou dceru Indii. Její matkou byla Tami Marie Stauff, která zemřela v roce 1993.

Benet požádal Manuelu o ruku loni v listopadu po třech letech vztahu. Zásnubní prsten je starožitný a zdobí jej velký diamant. „Chtěl jsem dát Manuele na důkaz mé lásky něco speciální. Starožitnosti mám rád, mají svou duši, proto jsem i prsten koupil ve svém oblíbeném vetešnictví,“ prozradil hudebník. Zásnuby se odehrály během romantické večeře. „Nejdříve jsem Manuele zazpíval úryvek z mé poslední zamilované písně, kterou jsem pro ni složil a pak jsem si klekl a požádal ji o ruku, se slzami v očích řekla ano,“ popsal událost Benet.

magazin.cz
Manželství Beneta a Berry nebylo moc šťastné. I přesto, že měl za manželku ženu, která se pravidelně objevuje v žebříčcích nejkrásnějších hollywoodských star, nedokázal udržet na uzdě svůj chtíč a Halle často podváděl. Dokonce v roce 2003 podstoupil léčbu, která ho měla zbavit závislosti na sexu. Manželství ale nezachránil a o dva roky později stejně došlo k rozvodu.

Halle Berry litovala jen toho, že přišla o každodenní kontakt s nevlastní dcerou Indií, kterou si zamilovala a starala se o ní společně s Benetem. Dnes je maminkou tříleté Nahly Ariely, kterou má s modelem Gabrielem Aubrym. S ním už ale nežije, jejím současným partnerem je francouzský herec Olivier Martinez.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!