Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jay-Z / foto: WENN.com

Rapper Jay-Z utratil za šampaňské čtvrt milionu dolarů

Jay-Z (41) a Kanye West (34) společně vydali album a oslava byla velkolepá. Jen číšníci dostali spropitné 50 000 dolarů (849 000 Kč) a za šampaňské se utratilo 250 000 dolarů (téměř 4,25 milionu Kč).

Hip hopper, vlastním jménem Shawn Carter, se vydal oslavovat nové album Watch The Throne do floridského Miami. Skončilo to tak, že kupoval jednu láhev šampaňského za druhou, protože se začal trumfovat s Markem Cubanem, majitelem basketbalového týmu Dallas Mavericks. Jeden z jeho spolupracovníků řekl reportérům RadarOnline.com:

„Aby věděl, že když Mavericks vyhráli před pár měsíci šampionát, Mark Cuban utratil za bublinky přes sto tisíc dolarů a nechtěl se dát zahanbit. Kupoval láhev za láhví značky Ace of Spades, pak se rozjel a objednal patnáctilitrovou láhev, která stála sto tisíc.“

magazin.cz

Zaměstnanci klubu v hotelu Fontainebleau, kde se oslava konala, potvrdili, že zpěvák nechal spropitné 50 000 dolarů (849 000 Kč). Jen těžko říct, co na to řekne jeho žena a kolegyně Beyoncé Knowlesová, ale manžele to jistě nezruinuje.

Před pár měsíci byl Jay-Z jmenován druhým nejbohatším mužem hip hopu. Jeho jmění se odhaduje na 450 milionů dolarů (7,6 miliardy Kč). Většina těchto peněz pochází z prodeje padesáti milionů alb, výnosů z turné, řetězce nočních klubů a podílu v basketbalovém klubu New Jersey Nets. První místo mezi hip hoppery ale obhájil P. Diddy, který je o 25 milionů dolarů (424 milionů Kč) bohatší.

Kanye West se rozhodl album oslavit prací, vydal se do Evropy. Ale zatím se mu spíš „daří“ jen pobuřovat fanoušky a padat na jevišti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2