Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Žena s nejdelšími „drápy“ na nohou

O lidech, kteří se stali rekordmany v délce nehtů na rukou, jsme již psali. Tato žena však mezi rekordmany rovněž patří, má totiž nejdelší nehty na nohou!

magazin.cz
Žena, která nosí jen sandály
Díky bohu, že v Kalifornii je docela teplo! Jak jinak by mohla jistá Louise Hollis přežít jen v sandálech? Nic jiného totiž nosit nemůže, protože se jaksi do ničeho nevejde. Problém není ani tak ve velikosti nohy, nýbrž v délce nehtů, ta dosáhly 15,2 centimetrů (celková délka deseti prstů na noze činila úctyhodné 2,21 metrů). „I když je chladno, nosím sandály. Někdy si nohy obalím kusem látky, aby mi bylo tepleji, nicméně nikdy to nedošlo tak daleko, že bych se kvůli tomu nehtů zbavila,“ říká Hollis.

Manžel musel z kola ven
Na nehty měl spadeno i její manžel, který jí prý dal nůž na krk: Buď si ty drápy ostříhá, nebo on zkrátka odejde. Jenže tvrdohlavá osmašedesátiletá držitelka světového rekordu z roku 1991 o nejdelší nehty na nohou měla jasno – své parády se nevzdá. A tak její dlouholetý partner „vzal roha“. Teď je prý sama.

Zdobení nehtů 2× týdně
Ale jak sama říká, určitě se nenudí. Dvakrát týdně se svým drápkům intenzivně věnuje. Dlouhé nehty má nejen na nohou, ale i na rukou. Hollis každý ze svých nehtů pečlivě lakuje. Jenže protože se jedná o větší nátěrovou plochu, stěží by jí stačil obyčejný štěteček od laku na nehty. Louise proto používá malířský štětec. Své nehtíky většinou zdobí různými odstíny, avšak má jedno pravidlo: barva na palcích, ukazováčcích, prostředníčcích, prsteníčcích, malíčcích na rukou i na nohou se musí shodovat. Přes to prý nejede vlak. Otázkou je, kolik laku při takové parádě rekordmanka Hollis vyplácá…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10