Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: peopleofwalmart.com

Nechutné! Chlapi si píchají olej do svalů!

Ženy se velice často chlubí cizím peřím, to máme: umělé řasy, vlasy, nehty, rty, prsa… Je toho spousta a nikdo už se nad tím vlastně ani nepozastavuje. Když ale přijdou s něčím podobným muži, nestačíme se divit.

Pánové totiž například přišli na to, jak se vyhnout dřině v posilovně. Ti, kteří touží po svalech, a nechce se jim zvedat činky, si jednoduše píchnout speciální olej do svalu a je hotovo. Olej se jmenuje Synthol a je z 85% složen z oleje, ze 7,5% z lidokainu a ze 7,5% z alkoholu. Dotyční fajnšmekři si jej píchnou pod sval a mají vystaráno, olej tam prostě zůstane a jen velmi pomalu se vstřebá anebo dokonce začne vytékat místem aplikace. Nejde o steroid ani nic podobného, jde prostě jen o olej, který vytvoří bouli a ta má připomínat svaly.

Posuďte sami, jestli jde o povedené „výtvory“. Pánové na následujících fotkách jsou na první pohled borci! Pózují, pyšně si vykračují, jsou zkrátka na své „svaly“ hrdí…

magazin.cz

Tihle dva kluci vyrazili na diskotéku a to znamená si k trendy tričkům a čepicím vzít i svaly. Vyřeší to velmi jednoduše a rychle stříkačka s olejem, tak proč do toho nejít? Je přeci jedno, že vypadám k smíchu, důležité je, že mám sexy svaly, na které přece holky letí!


magazin.cz

Není tajemstvím, že na plastické operace chodí i pánové a poměrně často žádají i úpravu poprsí. Tento chlapík na chirurgy kašle, kašle i na zvedání činek, on si pomohl jednoduše a rychle sám. Píchnul si Synthol do prsou i bicepsů a hned je z něj pašák – kulturista.


magazin.cz

Nechtějí se vám dělat denně stovky leh-sedů kvůli vyrýsovanému břichu? Není problém, tento pán má řešení. Stačí několik malinkatých vpichů v oblasti břicha a pekáč buchet je na světě!


magazin.cz

Tenhle kluk se nejenže pyšní tím, že má super obr „svaly“, ale dokonce i tím, že je silák. Předvádí totiž, jak umí roztlačit náklaďáky… Lidi si ho u toho fotí a on je evidentně štěstím bez sebe.


magazin.cz

Že s přibývajícím věkem klesá fyzická zdatnost, je stará známá pravda, přes kterou nejede vlak. Takže i tenhle stárnoucí playboy kašle na posilky a dřinu, ze které ho bolí tak akorát záda, a rozhodl se pro Synthol. Ten mu během chvilky vykouzlil super bicáky a odkouzlil tak minimálně dvacet let.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16