Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Vondráčková / foto: Korzo

Lucie Vondráčková má Matyáše!

Lucie Vondráčková porodila své první dítě! Jednatřicetileté zpěvačce se narodil syn Matyáš.

Porod chlapečka byl pro všechny překvapením, původně se měl totiž narodit až příští rok v lednu. Zdá se tedy, že se mu chtělo na svět o pár týdnů dříve. Naštěstí to ale vypadá, že vše dobře dopadlo a ze synka se raduje nejen Lucie ale i její manžel Tomáš Plekanec.

magazin.cz
Devětadvacetiletému hokejistovi se navíc splnilo přání, aby jeho prvorozeným dítětem byl syn. „Samozřejmě je pro nás nejdůležitější, aby bylo miminko zdravé, ale jako snad každý chlap bych uvítal, kdyby mé první dítě byl syn,“ prozradil Plekanec v jednom z rozhovorů.

Narození chlapečka bylo pro manžele podle všeho překvapením. Pohlaví miminka sice chtěli znát předem, ale to nespolupracovalo a na ultrazvucích se vždy natáčelo tak, že nebylo nic vidět. „Já jsem hrozně zvědavý a nevydržím čekat, určitě chci vědět, co se nám narodí,“ prohlašoval budoucí otec před časem, teď už tedy může být spokojený.

Vytvořit rodinu o třech členech se mladému páru podařilo už rok a půl po seznámení. Šušká se, že zpěvačku a hokejistu představil Jaromír Jágr. Zřejmě věděl, co dělá, jelikož to vypadá, že se oba do sebe zamilovali na první pohled. Utajovaná svatba proběhla letos v červenci v Trojském zámečku.

Lucie, která není jindy, co se soukromého života týká, moc sdílná, přiznala, že je Tomáš pro ni láskou, na kterou celý život čekala. Dokonce to vypadá, že letošní stříbrná slavice pověsila svou slibně rozjetou kariéru na čas na hřebík. Za Plekancem, který v současnosti působí v kanadském klubu Montreal Canadiens, se Lucie prakticky hned na začátku vztahu odstěhovala. V Kanadě studuje francouzštinu, míchá písničky a pracuje na klipech a užívá si ničím nerušeného života manželky pohádkově bohatého sportovce a teď se z ní stala i novopečená maminka. Gratulujeme!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2