Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: RoidRanger / Shutterstock.com

Pozor – Johnny Depp je volný!

I když se v poslední době hodně psalo o rozpadajícím se vztahu herce Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis, nemohl nikdo tušit, že se slavný pár opravdu rozhodne svůj vztah po čtrnácti letech ukončit.

Johnny Depp a Vanessa Paradise, kteří mají dva potomky – dvanáctiletou dceru Lily-Rose a devítiletého syna Jacka, spolu podle časopisu People již delší dobu nežijí. Tomu nasvědčuje i fakt, že herec přišel na nedávné předávání Zlatých glóbů sám, i když Vanessa podle zdroje pobývala v tu dobu ve stejném městě.

„Nedávno objednával pití pro dámy a flirtoval s velkým počtem mladých modelek. Lidi si tak mysleli, že je opět svobodný, protože se tak opravdu choval,“ citoval nedávno časopis Star informaci zdroje z blízkého hercova okolí.

magazin.cz

Že Johnny Depp žije sám, potvrdili i jeho sousedé, kteří Vanessu ani jejich děti neviděli dlouhé měsíce.

magazin.cz
Osmačtyřicetiletý Johnny Depp a devětatřicetiletá Vanessa Paradis spolu žili více jak 14 let, ale nikdy se nevzali. Slavný herec se nechal před rokem slyšet, že svatbu nepovažuje za důležitou, je pro něj jen kusem papíru a prý by si vyčítal, kdyby své francouzské přítelkyni zničil její krásné příjmení. Rodina trávila společný čas především na farmě na francouzském venkově. Podle amerického tisku ale Depp poslední dobou žije hlavně v Los Angeles.

Přitom ještě před rokem a půl vypadal jejich vztah idylicky. Vanessa při jednom z rozhovorů dokonce prozradila recept, jak na to. „Tak zaprvé. Takový vztah nejde mít jen tak s někým. Musíte najít toho pravého partnera. Zadruhé je pravda, že nejlépe našemu vztahu prospívá to, že oba dva máme spoustu práce a nemůžeme spolu být každý den,“ vyprávěla tenkrát ještě zamilovaná Vanessa. Dokonce zarytě tvrdila, jak svého muže obdivuje i jako umělce, herce a otce. Nemůže se ho nabažit celého. „Myslím, že je nepřekonatelně kouzelný!“

Nyní však, jak se zdá, Johnnyho nepřekonatelné kouzlo vyprchalo…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1