Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Krabičkovou dietu milují celebrity

Zpěvačka Martina Pártlová, herečka Nikol Štíbrová, moderátorka Nikol Moravcová a další VIP v současné době vyloženě „ujíždějí“ na krabičkové stravě.

Je to rychlé a pohodlné, navíc to báječně chutná – všichni shodně doporučují krabičkovou dietu VitalBox.

magazin.cz

 

Služba obsahuje kompletní servis dodávání 5 až 6 porcí zdravých jídel denně s rozvozem dle Vašeho přání nebo osobního odběrem zdarma. Vstupní parametry pro vypracování jídelníčku jsou: věk, výška, váha, pohlaví a pohybová aktivita. Tím dosáhneme toho, že porce (energetický příjem) bude co nejpřesnější pro každého zákazníka.

magazin.cz

 

Vybrat si můžete z několika programů pro ženy a muže. Pro ty, kteří chtějí zhubnout, je určen hubnoucí program. Při hubnutí docílíte snížení celkové váhy a celkového množství tuku při současném zvětšení svalové hmoty. Udržovací program je určen pro ty, kdo chtějí snížit množství tuku, zvětšit svalovou hmotu a zároveň si udržet svoji stávající váhu. Tyto programy jsou určeny pro necvičící populaci. Pro veřejnost sportující 3 a vícekrát týdně se právě připravuje speciální program.

magazin.cz

 

Součástí filozofie VitalBoxu je též poskytování informací o zdravém životním stylu. Budete se dozvídat novinky a zajímavosti ze světa stravování, cvičení, relaxačních metod a v neposlední řadě i z hlediska problematiky doplňků stravy ve 21. století. Také se můžete objednat na osobní konzultaci u výživového specialisty Ing. Martina Škáby.

Časem zjistíte, že jíst zdravě je velmi jednoduché a na zdravé stravě a životním stylu stanete závislí tak jako my.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!