Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vychlazené pivo vždy po ruce

Nová taška přes rameno dokáže díky skvělé izolaci udržet nápoje studené i několik dní.

V parném létě je potřeba pít hodně tekutin, pokud možno pořádně vychlazených. Jestliže se ale vydáte na výlet do přírody, nebo na piknik, přibalené nápoje díky horku brzy ztrácejí na poživatelnosti. Díky revoluční chladící tašce máte kdykoliv po ruce ledově vychlazený nápoj a můžete se tak třeba po namáhavém pochodu po horách odměnit řízným pivem.

magazin.cz

 

Teplé pivo je horší než studená Němka

Americká společnost YETI vyrobila unikátní příruční brašnu, která dokáže udržet vnitřní obsah studený dokonce po několik dní. Taška je vyrobená ze speciálních tkanin s vysokou izolační schopností, a proto nevyžaduje žádnou elektroniku nebo složité chladící agregáty. Díky tomu je velmi lehká. Přepravované nápoje stačí zasypat ledem, zapnout neprodyšný zip a obsah zůstane v chladu i na letním sluníčku.

Vnitřní povrch brašny je kompletně vodě odolný, proto se nemusíte bát, že by pozvolna odtávající led vytékal ven. Stejně tak zapínacím zipem neprojde ani kapička vody, tudíž lze tašku položit i vzhůru nohama. Ani vnější tkanině nějaká ta kapička vody neublíží, proto se taška hodí i na plovárnu a nemusíte ji schovávat ani před dešťovou přeháňkou. Zvýšené dno s dvojnásobnou vrstvou izolace pak zajistí, že se vnitřní teplota nezmění, ani pokud tašku položíte na nějaký rozpálený povrch.

magazin.cz

 

Místa je tu dost

Vnitřní objem brašny je velmi solidních 20 litrů a i když musíme počítat s ledovou výplní, stejně nám zbyde parádní prostor na uložení chmelových či jinak ochucených tekutých dobrot. Jak dlouho vydrží uskladněné nápoje v chladu, bude nejspíš záviset na množství ledu a pochopitelně i okolní teplotě, výrobce však uvádí, že díky efektivním izolačním vrstvám led v brašně neroztaje po dobu až několika dní.

magazin.cz

 

Bohužel brašnu letos v létě ještě nevyužijete. Společnost YETI ji chystá uvést do prodeje až v říjnu a to za nemalou cenu kolem 300 dolarů. Ačkoliv internetový obchod firmy YETI přímo neumožňuje poslat zboží do Evropy, společnost už podepsala spolupráci s mezinárodní zásilkovou firmou Bongo International, díky níž je možné přeposílat i jiné nám nedostupné zboží do České republiky. 

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!