Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Princ Harry / foto: princeofwales.gov.uk

Natalie Imbruglia chce sbalit prince

Australská popstar Natalie Imbruglia podnítila spekulace o začínajícím románku mezi ní a členem britské královské rodiny, princem Harrym. Údajně o něm prohlašovala, že je "okouzlující a sexy".

Zpěvačka se s mladším synem princezny Diany a prince Charlese seznámila loni po svém rozvodu s rockerem Danielem Johnsem.

Nyní zdroje britského deníku Mail on Sunday uvádějí, že se spolu na začátku tohoto měsíce během oslavy Imbrugliiných 34. narozenin obě hvězdy spolu "hihňaly" a povídaly si "celou věčnost".

Dlouhý seznam obdivovatelů
Harry, který se nedávno rozešel se studentkou Chelsy Davy, je údajně pravidelně v kontaktu s Natalií prostřednictvím SMS zpráv. Její přátelé sice tvrdí, že "on není její typ", ale něco se mezi nimi děje.

"Natalie je v tuto chvíli sama. Je to nádherná a zábavná holka, která stojí nohama pevně na zemi. Vypadá to, že se Harry zapsal na dlouhý seznam jejích obdivovatelů. A Natalii jeho pozornost zrovna dvakrát nevadí. Harry byl v její přítomnosti tak okouzlující, že se s ním musela cítit báječně a mladě," prohlásila nejmenovaná dáma blízká Natalii.

"V jednu chvíli jsem je potkala s kamarádkou na toaletách, kde si obě upravovaly make-up. Natalie mluvila o tom, jak je Harry sexy a úplně okouzlující. Taky chtěla od kamarádky vědět, jestli vypadá dobře a jestli nemá moc velký zadek. To opravdu nemá, vypadala skvěle," dodala zmíněná žena, jejíž totožnost nebyla uvedena.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 147