Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ty nejpošahanější sportovní klání

Lidé se občas věnují skutečně velkým podivnostem. Jeden tak může narazit na taková sportovní klání, která by si nikdy nedokázal ani představit.

Omáčkový wrestling
Nedávno se odehrál světový šampionát v omáčkovém wrestlingu. Šestnáct mužů a osm žen se tu před zraky porotců a diváků plácalo ve dvou tisících litrech prošlé omáčky. Na věc se jde přitom velmi tvrdě!

magazin.cz


Šnorchlování v bažině

Pokud se domníváte, že ve Walesu žijí nudní lidé, tahle akce vás vyvede z omylu. Jedná se o jednu z mnoha šíleností. Smyslem mítinku je potápění se v bažinatých vodách. A aby toho nebylo málo, účastníci na sobě musí mít směšné kostýmy.

magazin.cz

Nošení žen
Ve Finsku se odehrává celá řada bláznivých soutěží, například hraní na vzdušnou kytaru. Ale tou nejúspěšnější ztřeštěností je jistě nošení manželek na zádech při běhu překážkovou dráhou. Pravidla umožňují i nošení mužů ženám.

magazin.cz

Soutěže v jedení
Něco takového normální člověk asi nikdy nepochopí. Jak někdo může soutěžit v požírání extrémních množství čehokoliv? Přesto jsou tyto soutěže oblíbené po celém světě. V Americe do sebe cpou hamburgery, u nás zase knedlíky.

magazin.cz

Buranské hry
Hry na burany jsou populární především ve Spojených státech. Moderní společnost se tu občas promění ve vesničany a začne vyvádět hlouposti. Jako například skok do bláta, navozování prdících zvuků či plivání zrníček z melounů.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 119