Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: SXC.hu

Muži vs. ženy: rozhodněte, kdo je chytřejší!

Tím se obě pohlaví škádlí odnepaměti. Jak muži, tak ženy mají na tuhle otázku jiný názor. A popravdě, jen těžko se dá ověřit, kde je pravda…

Muži, nebo ženy
Aspoň trochu by ale mohla naznačit nová webová online hra Trivial Pursuit Experiment. V té jsou pokládány otázky, přičemž hráči musí pod časovým limitem odpovědět – pokud možno správně.

Na počátku je zapotřebí navolit základní údaje jako přezdívku a především pak pohlaví, ke kterému patříte. Hra totiž běží kontinuálně a za každou správnou odpověď, kterou dáte, dostanete jeden bod. Ten se přičte buď na mužské či ženské konto, podle toho, kam náležíte.

magazin.cz

Takto hrají na světě tisíce lidí a všechny body se delegují jen na ona dvě hlavní konta. Otázek je přitom značné množství a spadají do mnoha kategorií. Narazíte tu na fyzikální záležitosti stejně jako otázky, ve kterých uplatníte znalosti showbyznysu. Nechybí ale ani klasické tipovačky. Věděli jste třeba, že kokosové ořechy svými pády ročně zabijí více lidí než žraloci?

Podvádět se nedá
Kdo by chtěl ublížit konkurenčnímu týmu – tedy přihlásit se za opačné pohlaví a schválně odpovědi kazit, neměl by moc šancí a akorát by ztrácel čas. Počítají se totiž pouze kladné body, nikoliv záporné.

Muže pravděpodobně zarmoutí, že momentálně svůj náskok neustále zvyšuje ženský tým. Je samozřejmě otázkou, zda ženy nehrají hru ve větším počtu, ale předpokládejme, že jsou oba tábory vyrovnané.

Jen škoda, že hra není v české verzi, takže je zapotřebí vládnout angličtinou, němčinou či španělštinou (případně některým z dalších jazyků).

Pokud vám jazyk nečiní problémy, pusťte se do hraní. Vaše pohlaví vás potřebuje.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 368