Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Videohit: s gustem faulující fotbalistka

Pro opravdové fandy tohoto sportu je ženský fotbal něco jako vtipná kuriozita, na kterou se ale dá dívat jen kvůli místy pohledným fotbalistkám.

Trochu drsnější hra
Nemusí to ale být taková nuda, jak se zdá, a už vůbec se tu nehraje v rukavičkách. Dokládá to přinejmenším americká fotbalistka Elizabeth Lambert, na níž několikrát ulpělo oko kamery – a zrovna ve chvílích, kdy své soupeřky kopala, mlátila či tahala za vlasy.

Rozhodně stojí za vidění, s jakým gustem to Elizabeth provádí. A rozhodně se se svými soupeřkami nemazlí – jde na věc dost drsně. Určitě stojí za vidění.

Elizabeth Lambert za byla za své chování už vyloučena z univerzitního týmu, čímž je jasně naznačeno, že tahání za cop ženský fotbal do budoucna neobohatí.

Tahání za vlasy
To přitom Elizabeth uměla ze všeho nejlépe: při jednom utkání soupeřku zatahala za vlasy tak silně, až ji srazila k zemi.

Její kouč na záběry reagoval slovy, že takhle se správný sportovec nechová. A fotbalistka letěla. Zrovna když udělala ženskému fotbalu tak pěknou reklamu.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 137