Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Zahraj si na PokerStars zdarma o milion dolarů!

Internetová herna pokeru PokerStars představuje nový pravidelný turnaj Sunday Storm a k této příležitosti pro vás připravila řadu skvělých bonusů!

Sunday Storm, neboli Nedělní bouře, je nový skvělý turnaj, jenž budete moci hrát od 27. března každou neděli od 21:30. Protože jde o náhradu za známé turnaje Sunday 1/4 Million, bude se i Sunday Storm hrát s doslova lidovým buy-inem $11.

Pokud jste už mávli rukou, že PokerStars pouze změnili název turnaje na více akční, pak nemáte pravdu. Jeho garance se totiž zvyšuje z $250 000 na $300 000. To znamená, že bez ohledu na skutečný počet účastníků PokerStars vždy zajistí, aby mezi hráče bylo rozděleno nejméně pět a půl milionu korun! To vše za pouhých jedenáct dolarů.

magazin.cz

Jenže protože v PokerStars mají rádi pořádně bohaté party, rozhodli se, že náležitě oslaví i start nového seriálu turnajů Sunday Storm. Historicky první Sunday Storm, jenž je na pořadu dne poslední březnovou neděli, tedy 27. 3., od 21:30, tak bude okořeněn mimořádnou garancí ve výši naprosto neskutečného jednoho milionu dolarů. To je téměř 18 milionů korun, přičemž buy-in samozřejmě zůstává na úrovni velice přijatelných $11.

Ale nebyla by to herna PokerStars, aby si pro své věrné hráče nepřipravila i něco navíc. Vstupenku na speciální Sunday Storm s garanci $1 000 000 tak můžete získat i zcela zdarma! Jak?

Každou hodinu až do neděle 27. 3. probíhají ve vašem klientu PokerStars freerollové turnaje (tedy turnaje s nulovým vstupem) o vstupenku na kýžený velký nedělní turnaj Sunday Storm. Dokonce nemusíte skončit ani první, abyste si lístek na Sunday Storm vysloužili, ty jsou totiž vždy určeny celé desítce nejlepších! Pokusit se získat vstupenku na Sunday Storm zcela zdarma tak můžete hned několikrát.

A existuje ještě jeden způsob, jak si vysloužit účast v tomto velkém turnaji zcela zdarma. Ten se však vztahuje pro ty z vás, kteří ještě nikdy žádné peníze na svůj PokerStars účet nenahrávali, případně ty, kdo ani nemají klient PokerStars zatím nainstalovaný (změňte to kliknutím na tento odkaz!). Nyní nastal ideální okamžik, abyste se ve své pokerové kariéře posunuli o pořádný krok vpřed a konečně provedli svůj první vklad na účet PokerStars. Pokud totiž bude ve výši alespoň $20 (cca 350Kč), stačí vám jen naklikat do příslušné kolonky ještě speciální kód „STORM“ a vstupenku do Sunday Storm s garancí $1 000 000 dostanete zcela zdarma přímo od PokerStars!

My už se tohoto velkého milníku v historie internetového pokeru nemůžeme dočkat. A vy?

magazin.cz

Nezapomeňte také, že zahrát zadarmo si můžete stále i v každodenních Líbimseti turnajích. Nejenže jsou opravdu naprosto zdarma a dá se v nich získat užitečný jeden dolar, ale můžete v nich vyhrát i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Březnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1