Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Dostaňte se díky PokerStars na velký turnaj!

Po historicky prvním pražské mítinku má Eureka Poker Tour na programu zastávku v Nove Gorici. Zahraje si s PokerStars zdarma kvalifikační turnaje!

Jak často hrajete na PokerStars tolik oblíbené freerollové turnaje, tedy turnaje, do nichž se neplatí žádné vstupné? Že znáte jen tolik oblíbené Líbimseti Freerolly? Pak pro vás máme senzační zprávu!

Eureka Poker Tour je série velkých živých pokerových turnajů určená výhradně hráčům ze střední a východní Evropy. Její premiérová sezóna má za sebou zatím jen jeden mítink, jenž se uskutečnil uprostřed března v pražském Card Casinu. Pomalu, ale jistě, se však blíží druhé dostaveníčko pokerových profesionálů i amatérů účastnících se Eureka Poker Tour. Tentokráte zavítáme společně do Slovinska!

Nova Gorica možná není příliš slavnou evropskou metropolí, vězte však, že jde o malebné upravené slovinské městečko těsně u italských hranic. I mimo pokerovou sezónu tak jde o perfektní místo pro krátkou dovolenou. Nova Gorica je však také město mnoha pokerových turnajů a trvale proto zaujímá jedno z předních míst na mapě světového pokeru. Nyní do ní poprvé zavítá i prestižní série živých turnajů pořádaná hernou PokerStars.com – Eureka Poker Tour. A vy můžete být snadno při tom! Kvalifikujte se již dnes a neplaťe za to ani korunu!

magazin.cz

Kvalifikační turnaje probíhají každý den přesně podle rozpisu v přiložených tabulkách. Vašim velkým cílem se bude pomocí freeloových turnajů probojovat až do Grand Finale, kde se bude hrát nejen o vstupenky do Main Eventu Eureka Poker Tour Nova Gorica v hodnotě 800, ale i o úhradu veškerých cestovních nákladů, pět nocí v luxusním místním hotelu a podíl z prize poolu 5 000 navrch. To je přitom nějakých 125 000 Kč, takže opravdu je o co hrát!

Do kýženého Grand Finale si můžete navíc proklestit cestu i přes oblíbené SnG turnaje, s buy-iny ve výši 1,10 a 4,40. Jak freerolly, tak SnG turnaje pak nalezneze ve vašem klientu herny PokerStars pod záložkami Turnaje a Regionální.

magazin.cz

Pokud se zvládnete probojovat do Grand Finale, což by pro vás jistě neměl být žádný velký problém, čeká vás 1. května od 20:00 pravděpodobně životní příležitost. Probojovat se až do Nove Gorice a uloupnout si navrch něco z prize poolu 5 000. Hodně štěstí!

Více o kvalifikacích na Eureka Poker Tour zjístite také na oficiálních stránkách PokerStars zde.

magazin.cz

Nezapomeňte také, že zahrát zadarmo si můžete stále i v každodenních Líbímseti turnajích. Nejenže jsou opravdu naprosto zdarma a dá se v nich získat fajnový jeden dolar, ale můžete v nich vyhrát i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Dubnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!