Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Deodorgram: Jak říci lidem, že smrdí

V USA přišli na způsob, jak smraďochům dát najevo, že by měli používat deodorant.

Páchnoucí bližní – peklo na zemi

Každý z nás už potkal někoho, kdo si s hygienou zrovna moc netykal. Pokud byly s tímto člověkem kontakty řídké, tak nebylo co řešit. Horší situace však nastala v případě, že zmíněný smraďoch se stal nechtěnou součástí všedních dní. Co pak? Říct mu to natvrdo, nebo se smířit s tím, že v jeho přítomnosti prožijeme nejedno aromatické peklo?

magazin.cz

 

Řešení po americku

V Americe tento problém vyřešili diskrétně. Kosmetická značka G. B. Proudfoot´s přišla s novou službou, kterou nazvala Deodorgram – jde o deodorant s nápisem For Pit´s Sake (volně přeloženo jako Proboha!), který můžete anonymně zaslat smraďochovi a tím mu naznačit, aby začal se svým podpažím (často i jinými částmi těla) něco dělat.

 

Balíček s explodující svěžestí

Poslat deodorgram není pro Američana těžké – stačí navštívit webovky www.gbproudfoots.com a tam si asi za 170 korun objednat některý z deodorantů (na výběr je levandule, citrus s hřebíčkem, limetka nebo neparfémované verze). U balíčku se obvykle zanechává některý z pravdivě vřelých vzkazů, jako „Vždycky jsi byl roztomilý smraďoch, ale teď máš šanci být jen rozmilý. Prosím užij si tento skvělý deodorant, který ti posílá jeden tvůj dobrý přítel.“ Nemyslíte, že něco takového by mohlo mít úspěch i v Čechách?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1