Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lední hokej / foto: Shutterstock

Hokejový bonus od Fortuny - každému minimálně 900 Kč zadarmo

Sázková kancelář Fortuna před začátkem Mistrovství světa v hokeji přišla s atraktivní nabídkou pro nové zákazníky.

Tuto nabídku byste určitě neměli přehlédnout ani v případě, že nejste fanouškem kurzových sázek, protože každý může získat 900 Kč v podstatě zadarmo. A je třeba si pospíšit, protože hokejový šampionát je již za polovinou.

 

Začátek hokejového šampionátu se z pohledu českého fanouška příliš nevydařil – upachtěná výhra nad Slováky a porážka se Švédskem. Ovšem od příjezdu bostonského dua Krejčí – Pastrňák je to jiná písnička. Mužstvo sbírá výhry a čeští fanoušci vyhlíží konečně medaili – vždyť ta poslední z Mistrovství světa v ledním hokeji je již notně zapadaná prachem. Tehdy Češi získali v Helsinkách bronz.

Vsaďte si na Čechy – Fortuna rozdává 900 Kč každému

Sázková kancelář Fortuna v průběhu hokejového MS výrazně vylepšila svou uvítací nabídku pro nové sázející – téměř každý může získat minimálně 900 Kč úplně bez rizika a nemusí sázení ani příliš rozumět! Jedinou podmínku pro získání peněz je věk 18 let. Jestli vám 18 ještě nebylo, bonus sice nezískáte, ale užít si můžete klasické počítačové nebo deskové hry. Už vám 18 bylo? Tak si pojďte minimálně pro 900 Kč.

Jak snadno získat 900 Kč od Fortuny?

1. Nejprve je třeba, aby si nový hráč založil účet u Fortuny a uzavřel sázku za minimálně 200 korun. Těchto 200 Kč je nutné na účet vložit, a to buď převodem nebo platební kartou.

2. Po uzavření sázky Fortuna hráči vyplatí bonus 600 Kč, který může obratem vybrat a tím minimálně 400 korun vydělat.

3. Dalších 500 Kč Fortuna vyplatí každému pouze za fyzické ověření účtu na pobočce, pokud k němu dojde během 10 dní od založení účtu. (Toto ověření je ze zákona povinné, aby došlo k ověření věku - stačí dojít na libovolnou pobočku Fortuny, sdělit uživatelské jméno účtu a ukázat občanský průkaz nebo jiný doklad.)

4. Kromě jistých 900 Kč může být i úvodní uzavřená sázka za 200 Kč výherní a tím pádem bude výdělek ještě vyšší!

>>> KLIKNĚTE ZDE A ODNESTE SI JISTÝCH 900 KČ Z FORTUNY!

Více o sázkové kanceláři Fortuna

Sázkovou kancelář Fortuna není nutné blíže představovat. Společnost má více než 25 let dlouhou tradici na poli kurzových sázek a patří k lídrům na trhu. Vedle kurzových sázek nabízí Fortuna i vlastní online casino, které pod názvem Fortuna Vegas spustila jako první v ČR. Fortuna zároveň nepůsobí pouze v Česku, ale její služby mohou využívat i zákazníci na Slovensku, v Chorvatsku i Rumunsku.

(18+) Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

K tomuto článku není otevřena diskuze