Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: nymag.com

Celebrity demolují hotely

Výstřední chování je privilegiem slavných a bohatých, i když mnohým – zejména majitelům hotelů - může připadat přehnané. Často se totiž jedná spíše o vandalismus než pouhé úlety.

Ostatně, posuďte sami na několika příkladech. V září 1994 byla přivolána do exkluzivního hotelu Mark na Manhattanu policie na základě stížností o nadměrném hluku. V prezidentském apartmá byl ubytován Johnny Depp se svojí tehdejší láskou supermodelkou Kate Moss, které nalezli uprostřed trosek pokojového vybavení.

Depp prý tvrdil, že destrukci má na svědomí armadillo – malé zvířátko pokryté pevným krunýřem, které žije v norách – zvířátko však nebylo nalezeno. Depp skončil na policii s pokutou skoro 10 tisíc dolarů za škody na majetku. Později tvrdil, že mu manažer hotelu za následnou publicitu ještě poděkoval.

Letcův smrad
Hotel Desert Inn v Las Vegas zase v šedesátých letech hostil podivínského miliardáře Howarda Hughese, který si zde pronajal hned dvě patra a dal zde volný průchod svým úchylkám - několik let si nechával ve smyčce pouštět film s Rockem Hudsonem Ice Station Zebra se zvukem naplno na špičkové aparatuře, až se otřásaly zdi.

Také se přestal převlékat, koupat a stříhat si nehty, moč si v pokoji uchovával ve sklenicích, takže si dovedete představit ten smrad. Pokud ne, shlédněte film Letec s Di Capriem v hlavní roli. Aspoň trochu si ten svinčík přiblížíte…

Kultovní diva Courtney Love, známá jakožto manželka Kurta Cobaina, zpěvačka a herečka, rovněž zanechává hotelové pokoje v naprostém chaosu. Po její party ke 43. narozeninám v hotelu Covent Garden byly v pokoji například nalezeny cigaretové špačky típnuté nejen o koberec a stolky, ale také o křesla nebo v posteli. Pokoj vypadal, jako by zde řádila divoká zvěř, alespoň to tvrdila nejmenovaná uklízečka.

Amy v akci
K dalším známým hotelovým raubířům patří členové skupiny Who, například bubeník Keith Moon také slavil narozeniny (dvacáté první – v roce 1967) v hotelu (Flint Holiday Inn) a party rozjel tím, že po hostech vrhl 5poschoďový dort, čímž odstartoval bitvu s létajícími dobrotami, vzápětí někoho napadlo na zem pokoje vyprázdnit náplně všech hasicích přístrojů.

Když dorazil policista, Moon jen ve spodním prádle naskočil do Lincolnu Continental, prorazil s ním plot a utopil jej v hotelovém bazénu. Nakonec uklouzl na kusu marcipánu a vyrazil si zuby, takže jej cestou na policii ještě vzali k zubaři....

Najdou se mnozí další – britská pop hvězda Amy Winehouse házela talíře se špagetami po zdech hotelu v Mnichově jen pár měsíců poté, co totálně zdemolovala apartmá v drahém hotelu Sanderson v Londýně.

Stříkačky od Lindsay
Lindsay Lohan zase v pokojích nechává kromě neuvěřitelného bince i použité stříkačky a jehly. Kytarista Rolling Stones Keith Richards vyhodil z desátého patra Continental Hyatt House televizi na parkoviště.

Billy Idol v Bangkoku prošel několika hotely, odkud byl postupně vyhazován kvůli nepořádku, vytopení pokoje, hlučným party apod., až ho prý nakonec musela místní vojenská policie omámit a vynést z apartmá, které odmítal vyklidit.

Hotel Chelsea byl scénou mnoha úletů, Sid Vicious ze Sex Pistols zde nechal vykrvácet svoji Nancy, Edie Sedgewicková, která byla můzou Warhola i Dylana, zde podpálila pokoj, v němž uhořela její kočka jménem Smoke – Kouř.

Podobných vylomenin se v hotelech stává dost a dost, nejspíše je jen otázkou času, kdy se na celebritami zdemolované pokoje začne specializovat nějaká cestovka...

V jakém stavu necháváte hotelové pokoje vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54