Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Martin Písařík & Akustik své první CD pokřtí v knihovně

Martin Písařík spolu se svou kapelou Akustik pokřtí dne 3.11.2013 své úplně první CD. Kmotrem alba, které se vyznačuje především žánrově různorodými písněmi, bude zpěvák a herec Ondřej Brzobohatý.

Křest proběhne v prostorách Ústřední knihovny na Mariánském náměstí v Praze. Kapela Akustik v sobě výběrem místa konání křestu rozhodně nezapřela literárního ducha ani smysl pro originalitu. Vstupenku na tuto událost je možné zakoupit za symbolickou cenu v sítích Ticketpro.

Kapela Akustik v čele s lídrem Martinem Písaříkem na sebe může být právem pyšná. Po čtyřech letech působnosti totiž kapela vydává své úplně první CD. „Jsme rádi, že po několika měsíčním úsilí můžeme světu představit náš nejnovější výtvor a věříme, že si v naší hudbě najde každý doslova to své“ představuje Martin Písařík první CD, jehož autorské písně jsou žánrově velmi různorodé. Na albu najdete skladby od písničkářských textů přes pomalé love songy až k rytmickým písním s prvky jazzu, blues, popu.

magazin.cz

 

Na počest této významné události se kapela rozhodla uspořádat i originální křest, který se uskuteční dne 3.11.2013 od 19.30 v Ústřední knihovně na Mariánském náměstí v Praze. Bude trochu jiný než ty, na které jsme byli doposud zvyklí. Tentokrát na hosty nebude čekat nablýskaný music klub, nýbrž prostory pražské knihovny. Jak je vidět, tak kapela Akustik nepatří mezi ty, kteří mají rádi nudu. I přes ticho, které je v knihovně takřka nutností, slibuje Akustik neopakovatelnou zábavu plnou skvělé muziky. V rámci křtu se v prostorách knihovny objeví i několik vzácných hostů. Role kmotra se zhostí zpěvák a herec Ondřej Brzobohatý, který souhlasil s tím, že pokřtí čerstvě narozené miminko kapely Akustik. Hostem večera bude dále např. Ruda Musil, který zahraje na klarinet a hoboj a těšit se můžete také na dívčí vokální skupinu Cosmetic Tissues. Vstupenku na tuto neopakovatelnou událost můžete zakoupit v sítích Ticketpro. Čerstvě narozené album si pak můžete jako jedni z prvních pořídit na samotném křtu.

 

O kapele

AKUSTIK odehráli svůj první koncert v červnu roku 2009. Jejich písně jsou žánrově různorodé od písničkářských textů přes pomalé love songy až k rytmickým písním s prvky jazzu, blues, popu. Písně, jejichž autorem je Martin Písařík, jsou lehce zapamatovatelné s výraznou kytarou Omara Khaouaje, který mimo jiné doprovázel např. Zuzanu Navarovou. Stejně jako Camilo Caller, který v Akustiku hraje na perkuse. Čtveřici doplňuje Zuzana Virglerová na violoncello.

magazin.cz

 

Martin Písařík – televizní a divadelní herec, dabér a moderátor, ale i hudebník a skladatel, vystudoval Státní konzervatoř (hudebně dramatický obor) a Konzervatoř Jaroslava Ježka (obor muzikál) a intenzivně se věnuje hudbě – koncertuje se svou kapelou Akustik, ve které působí jako zpěvák, kytarista a skladatel. Skupina hraje výhradně autorskou tvorbu s českými texty na pomezí mnoha žánrů. Martina doplňují zkušení instrumentalisté. Souběžně působí v několika divadlech: Divadlo ABC, Rokoko, Palace, Na Jezerce. Zahrál si ve filmech Snowboarďáci a Ro(c)k podvraťáků, či v seriálech Ordinace v Růžové zahradě, Cesty domů, Doktoři z Počátků.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!