Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Votvírák 2008 / foto: Shutterstock

Votvírák načal sezónu famózně

Včera to všechno vypuklo. Na milovickém letišti odstartoval první festival letošní sezóny Votvírák 2008. A famózně. Dvě hodiny po otevření bylo na místě 10 tisíc lidí, večer se jich bavilo už 15 tisíc.

Hlavní vlna návštěvníků se ale teprve chystá, o víkendu by mělo na místo dorazit až 40 tisíc lidí a vynést tak Votvírák na první festivalovou příčku.


magazin.cz

Votvírák připravil pro účastníky spoustu vychytávek. Ve spolupráci s Líbímseti například exkluzivní předprodej vstupenek za 20 % ceny na největší letní akce v České republice. Prodávalo se na stánku Líbímseti, kde čekalo ve frontě až tisíc lidí.

magazin.cz

Zatímco někteří trpělivě čekali na lístky, jiní na baru Líbímseti soutěžili o ceny. Mezi těmi hlavními, o které se bude bojovat po celé tři festivalové dny, je třeba večírek pro vás a vaše přátele v hodnotě 50 tisíc korun v libereckém Líbímseti All Inclusive Clubu, dále LCD televizor o úhlopříčce 102 cm s digitálním tunerem nebo notebook HP 530.

magazin.cz

Za každý splněný úkol mohou návštěvníci získat ledovou tříšť, létající přání nebo si vybrat film na DVD, který se promítá v rámci festivalového filmového maratonu letního kina Palace Cinemas.

Zahrajte se paintball!
Vedle letního kina je obrovskou vychytávkou letošního Votvíráku i parádní paintballová aréna o rozměrech 35 x 25 metrů. Je tu i Gambrinus Stage a Gambrinus City, což je obrovský party stan, jehož součástí je i koncertní pódium a není tak třeba se bát nepřízně počasí.

Gambrinus City nabízí také horolezeckou stěnu, foukací stolní fotbal, nafukovací fotbalovou arénu a mnoho dalších aktivit, v nichž jde opět o zajímavé ceny. Podobně je vybaveno i Coca Cola City s vlastním pódiem, které je hned vedle stánku Líbímseti.

magazin.cz

Užijí si milovníci adrenalinu. Hned vedle Gambrinus City je prostor pro příznivce cykloakrobacie, o kousek dál Inline Stage s dráhou pro inlajn a U-rampou. Pokud nemáte vlastní brusle, inlajny vám tady půjčí.

Jídla je dost, pivo teče proudem
Po celém obvodu areálu jsou umístěny občerstvovací stánky se vším, na co si vzpomenete. Od smažáku v housce přes palačinky, langoše, domácí bramboráky až po grilované masové speciality. Dokonce zde najdete i cukrářské stánky.

magazin.cz

Co se týče tekutin, Gambrinus teče proudem po celém areálu, stejně tak i nealkoholické nápoje. Dokonce si zde můžete nechat namíchat i skvělé Mojito, které můžeme všem doporučit. Pokud by snad docházela energie, najdete rychlou pomoc v podobě redbullových stánků, které svým designem rozhodně nemůžete minout.

Před branami Votvíráku je stanové městečko, parkoviště, non-stop občerstvení, sociální zařízení a dokonce i úschovna. Zkrátka letos pořadatelé Votvíráku nenechali vůbec nic náhodě a vše ošéfovali. Pokud tedy ještě nevíte, co s víkendem, tak si zajeďte do Milovic. Votvírák 2008 opravdu stojí za to..

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21