Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Benátská noc 2008 byla skvělá...

Festival v úžasném prostředí Malé Skály se povedl. Jak probíhal?

Úvodní festivalový den byl ve znamení smutku z tragické smrti bubeníka a kapelníka Pavla Grohmana ze skupiny Chinaski. Ten zemřel při nehodě na svém motocyklu. Informaci návštěvníkům festivalu podala při svém vystoupení skupina Clou a vzápětí okamžitě ukončila své vystoupení na Benátské noci.

Koncert skupiny Chinaski nahradil ten v podání Mig 21, která prodloužila své vystoupení a závěrem vzdala hold tragické události českou hymnou. Smutek nad celou černou událostí vyjádřila přesně o půlnoci i skupina Kryštof v čele s Richardem Krajčem, a to minutou ticha.

magazin.cz

Průběh celého festivalu byl úžasný nejen díky tropickému počasí, ale i díky skvělé organizaci pořadatelů festivalu. Velký luxus si dopřáli návštěvníci V.I.P. stanu Líbímseti.cz, který svým designem a vybavením připomínal palmový ráj v Karibiku. V.I.P. zóna byla umístěna před hlavní stagí, tudíž návštěvníci jistě ocenili pohodlí, skvělý výhled a úžasnou muziku.

Další zdařenou vychytávkou byla krytá paintballová aréna poskytující pořádné dávky adrenalinu, na který se čekalo i ve frontě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30