Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Štastná Britney Spears / foto: Reuters

Britney Spears oslnila na cenách MTV

Tak to vypadá, že stará dobrá Britney Spears je zpět. Povedl se jí strhující comeback na letošním 25. ročníku hudebních cen televize MTV, a to nemusela ani zpívat a tančit. Získala totiž hned tři ocenění.

Zatímco loni to byla katastrofa a naprostý výbuch, když padlá popová princezna místo tance jen podivně poskakovala po pódiu a nebyla s to se absolutně trefit do hudby i playbacku, letos to byla zcela jiná káva. Nezpívala a netančila, pouze pořad zahájila a nato začala díky hitu Piece of Me sbírat trofeje.

magazin.cz

magazin.cz

 

Dostala hned tři, včetně té za nejlepší klip roku. „Je to úžasné, moc vám všem děkuji. Jsem v šoku, tohle jsem neočekávala,“ uvedla Spears, která vypadala na pódiu skvěle, jako v dobách své největší slávy. V blýskavých stříbrných šatech a s blonďatými loknami naprosto okouzlila.

 

Kariéra popové zpěvačky byla v posledních letech zastíněna osobními problémy a peripetiemi. Na lepší časy se začalo blýskat až v posledním půlroce, kdy se zklidnila, přestala vymetat večírky a začala pracovat na svém comebacku.

magazin.cz

 

Šestadvacetiletá zpěvačka v krátkých děkovacích řečech několikrát poděkovala bohu, rodině i fanouškům. A nadšené publikum ji ocenilo ovacemi vestoje. „Děkuji vám za všechnu tu lásku a přízeň,“ opáčila jim usměvavá blondýnka. Po dlouhé době to zase vypadalo v případě Britney na pořádnou idylku…

magazin.cz


Kdo vyhrál na MTV
Klip roku: Piece of Me (Britney Spears)
Nejlepší nový umělec: Tokio Hotel
Nejlepší rockový klip: Shadow of the Day (Linkin Park)
Nejlepší tanec v klipu: When I Grow Up (Pussycat Dolls)

Nejlepší hip-hop klip: Lollipop (Lil Wayne featuring Static Major)

Nejlepší popový klip: Piece of Me (Britney Spears)
Nejlepší mužský klip: With You (Chris Brown)
Nejlepší ženský klip: Piece of Me (Britney Spears)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 303