Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Paris, Britney a Lindsay chystají seriál

To by byla podívaná! Představte si sitcom, v němž by hlavní roli hrály Paris Hilton, Lindsay Lohan a Paris Hilton. Nepředstavitelné? Zřejmě, ale přesto prý celebrití trojka o něčem podobném uvažuje.

Kámošky ve zbrani i v pařbě se údajně rozhodly, že své dlouholeté přátelství zpečetí televizním sitcomem, který by v sobě měl spojovat prvky Přátel a Ošklivky Betty.

Prostoduchá dědička hotelového impéria Paris, předčasně dospělá zpívající pubescentka Britney a ze všech tří suverénně nejlepší herečka Lindsay si mají zahrát spolubydlící a děj by měl být prostřihán reálnými záběry ze skutečného života všech tří dam.

Kdo to zastřešuje?

Podezření, že půjde o naprostou zhovadilost, čeří jména tvůrců, kteří by se pod dílko měli podepsat. Jsou jimi tvůrce seriálu Zoufalé manželky Marc Cherry a britský komik Ricky Gervais, hvězda britcomu Kancl. Tedy pokud k něčemu podobnému opravdu dojde, čeká nás buď totální propadák, nebo podvratně zábavná záležitost.

Pro Spears a Lohan by účast v televizním seriálu nebyla ničím novým, prvně jmenovaná se objevila v sitcomu How I Met Your Mother a druhá zas ve zmíněné Ošklivce Betty.

Pokud jde o nanynku Paris, její herecké zkušenosti se omezují na hloupoučké komedie a dýchavičné horory typu remaku klasiky Dům voskových figurín. Případně amaterské pornosnímky...

Mají to zapotřebí?

Ať už tedy na televizní dílko tří dam dojde, či ne, je jasné, že poslední, kdo by podobnou taškařici potřeboval, je Britney. Té se momentálně daří dobře, její znovunastartovanou kariéru vzal do ruky otec Spears a od nového alba se čeká comeback se vším všudy.

Paris Hilton nic startovat nepotřebuje, té stačí se křenit do kamer a občas prohlásit nějaké to moudro. A Lindsay Lohan? Ta by se možná po všech alko-drogových skandálech mohla vzpamatovat a připomenout všem, že když chce, umí být skvělou komediální herečkou (Mezi námi děvčaty) i ozdobou „nezávislého“ filmu režisérského klasika (Zítra nehrajeme!).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 269