Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Paráda! Nové díly Červeného trpaslíka

Je to tady! Nové díly legendárního britského seriálu Červený trpaslík se už natáčejí. K jeho stávajícím 52 dílům se přidají dva nové pod vedením Douga Naylora. Ten se podílel i na předcházejících řadách.

V roce 1988 odstartovala sága trvající osm sezón a která zasáhla celý svět. RedDwarf je typickou ukázkou britského sitcomu a hlášky z něj se staly legendou. Sledovanost televizní série předčila všechna očekávání a to nemluvíme o miliónech prodaných DVD a stáhnutých "avíček".

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:


V nové hodinové epizodě, rozdělené na dva díly, se Lister a posádka těžařské lodi Červený trpaslík konečně vrací na planetu Zemi.

Herecké obsazení zůstává naštěstí stejné jako ve starších sériích. Tedy Craig Charles jako Dave Lister, Chris Barrie v roli Arnolda Rimmera, Danny John-Jules si opět střihne Kocoura. Nebude samozřejmě chybět ani Robert Llewellyn v roli Krytona a lodní počítač Holly ztvárněný Normanem Lovettem.

magazin.cz

Kromě dvou nových dílů se můžete těšit i na zvláštní část věnovanou pohledu do zákulisí seriálu - jak jinak než s humorem. Sérii uzavře střihový pořad, v němž se představí herci v netradičních rolích, respektive díl, kde budou absentovat speciální efekty či kulisy.

Uvedení nových dílů je načasováno k příležitosti jednadvacátých narozenin seriálu a na britské digitální stanici Dave by mělo proběhnout letos o Velikonocích.

magazin.cz

I když je návrat seriálu na obrazovky skvělou událostí, dva díly jsou málo a stále voláme po dokončení celovečerního filmu, který se už stal skoro mýtickou legendou. Snad se to povede. Jednou... Někdy...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 484