Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Joaquin Phoenix / foto:

Joaquin Phoenix se dal na hip hop

Tak to přece jen myslí vážně. Chvíli to totiž vypadalo jako povedená taškařice. Herec Joaquin Phoenix prohlásil před časem, že končí s hraním a vrhá se do světa hudby.

Bratr tragicky zesnulého Rivera Phoenixe, rovněž nadějného herce, se do povědomí diváků zapsal hlavně rolemi ve filmech Gladiátor, 8mm a Walk The Line, kde ztvárnil Johnnyho Cashe. Naučil se kvůli tomu na kytaru a ukázalo se, že umí docela obstojně zpívat.

Zalíbilo se mu to zřejmě natolik, že se rozhodl praštit s hereckou kariérou a zkusit štěstí coby pěvec. Kupodivu si nevybral country, v kterém už by měl být relativně slušně honěný, nýbrž hip hop.

Vstup na scénu se mu ale příliš nevyvedl. Video, které zachycuje jeho první veřejné vystoupení, je natolik katastrofální, že se okamžitě vyrojily spekulace, zda si herec jen netropí povedený žert. Ten ale podobné dohady popírá.

„Nevím, kde se to vzalo. Možná to pochází od někoho, s kým jsem se rozešel, nebo kdo je na
mě naštvaný.“ Phoenix tvrdí, že jeho hudební kariéru je třeba brát vážně.

Tak hrozné to nebylo
„Je možné, že jsem směšný, ale to rozhodně nebyl můj záměr,“ tvrdí. Dále dodal, jak moc ho mrzí, že se na internetu objevil coby jeho debut právě tento nešťastný záznam, kde novopečený rapper neudrží rovnováhu, téměř padá do publika a navíc jeho rap není téměř slyšet. Kdyby prý záznam disponoval lepším zvukem, hned by každý viděl, že to není taková katastrofa, jak se soudí.

Phoenix momentálně propaguje svůj prý poslední film Two Lovers, v němž hraje společně s Gwyneth Paltrow. Jen co ale skončí promo povinnosti, vrhne se na přípravu svého debutového hiphopového alba.

Nechal si pro tuto příležitost postavit doma nahrávací studio. Takže na tom opravdu asi něco bude...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 154