Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ema Watson / foto: Reuters

Hermiona: Bylo divné líbat Rona Weasleyho

Mladá herečka Ema Watson se na premiéře filmu Harry Potter a princ dvojí krve vyznala z pocitů při líbání kolegy Ruperta Grinta alias Rona Weasleyho.

Na úterní premiéře filmu Harry Potter a princ dvojí krve v Londýně na sobě měla Emma Watson, představitelka čarodějky Hermiony, lehké letní šaty s velkým výstřihem. Prakticky odhalovaly víc, než měla v úmyslu. Zároveň během rozhovoru s novináři řekla, že se během natáčení sekvence, kdy líbala Ruperta Grinta v roli Rona Weasleye, cítila divně. "Je jako můj bratr," nechala se slyšet.

"Je to tak trapné!" prohlásila poté, co během premiéry filmu Harry Potter a princ dvojí krve v úterý večer vstoupila na červený koberec. Její sexy šatičky totiž docela odhalily výstřih a v jiné chvíli si mohli přítomní prohlédnout její kalhotky. To když jí vítr rozfoukl rozparek sahající až k pasu.

magazin.cz

"Šlo o chybu v oblečení," řekla Davidu Lettermanovi v jeho televizním pořadu Late Show with David Letterman ve středu 8. července. "Já si skutečně nepamatuji, kdy k tomu došlo… Ještěže nosím spodní prádlo."

Problém s líbáním

Na premiéře "prince dvojí krve" se novinářům svěřila, že má k Rupertu Grintovi, který představuje Rona Weasleyho, velmi blízký vztah. Ovšem, doplnila, jsou jako bratr a sestra. Problém tedy nastal, když měla devatenáctiletá herečka v roli Hermiony Rona Weasleyho políbit.

magazin.cz

"Rupert je jako můj bratr a náš vztah by snad nemohl být platoničtější," řekla Watsonová. "Takže líbat se s ním - abych byla upřímná, měla jsem pocit, jako když páchám incest. Ale myslím si, že ve filmu to bude velmi sladké."

V současné době Watsonovou zaměstnává natáčení pokračování Harryho Pottera: Harry Potter a relikvie smrti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 710