Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

Lady Gaga odpuzuje ve videu plném násilí a sexu

A nebyla by to ona, kdyby tam nebylo ještě něco navíc...

Lady Gaga je známá svými výstředními modely stejně jako odvážnými vystoupeními, ale ve svém novém videu překonala sama sebe.

Zpěvačka ve svém novém promo videu Telephone, kde spoluúčinkuje i Beyonce Knowlesová, oslavuje násilí i nahotu, předvádí lesbickou lásku a neštítí se ani masové vraždy.

Gaga přiznává, že její poslední video našlo inspiraci ve filmech Quentina Tarantina a pro televizní vysíláni musela vzniknout i umírněnější, necenzurovaná verze.

Po uvedení obdržel klip od kritiky velice pobouřené reakce. Není divu, jeho explicitní obsah není vhodný pro mladé publikum, z něhož se rekrutuje převážná část fanoušků zpěvačky.

Klip, stejně jako Paparazzi, natočil režisér Jonas Akerlund a Lady Gaga se podílela na jeho scénáři. „Má videa rozhodně obsahují skrytá poselství,“ řekla zpěvačka. „Jako toto. Vzala jsem výraznou popovou písničku, která nepůsobí nijak hlubokomyslně a pak ji přetvořila v něco hlubšího.“


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162