Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Javier Bardem ve filmu Tahle země není pro st / foto: Shutterstock

V nové bondovce bude hrát Javier Bardem zloducha

Jak přiznal Javier Bardem, řeší s producenty 23. filmu o Jamesi Bondovi, že by se ujal role padoucha.

Španělský herec, který pochází z Kanárských ostrovů, sdělil reportérům LA Times, že nabídce je velmi nakloněn, protože má tento žánr rád. „Miluji bondovky. Když jsem byl malý, chodil jsem s tatínkem na filmy, kde Bonda hrál Connery. Nikdy bych si nepomyslel, že budu v jednom z těchto filmů hrát i já,“ řekl.

Bondova Nemesis

O novém filmu se zatím ví jen to, že role agenta 007 se opět ujme Daniel Craig. Ani název zatím není známý, ale Bardem se zřejmě dozvěděl trochu více, protože dodal: „V tomhle filmu tvůrci mění naprosto všechno, celou dynamiku příběhu. Měl bych hrát jakousi Bondovu Nemesis, ale není to tak černobílé. Všechno to má mnohem více nuancí. Je to opravdu fascinující.“

Šťastný otec s Oscarem?
Španělský lamač srdcí byl nedávno nominován za Oscara za roli ve filmu Biutiful a před pár týdny se stal otcem, když jeho žena Penelope Cruzová porodila syna.

Dvacáté třetí pokračování ságy o agentovi britské tajně služby má režírovat Sam Mendez. Do kin by film měl dorazit 9. listopadu 2012.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2