Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Souložte a zachraňte pralesy!

Může mít něco společného sex se záchranou deštných pralesů? Odpověď je jasná. Ano! Dokazujet to alespoň projekt Fuckforforest.

Fuckforforest (FFF) znamená v překladu doslova "Souložte pro pralesy!" Přijde vám to podivné, praštěné, nesmyslné? Ve skutečnosti jde však o velmi originální a fungující nápad, který již má své výsledky!

Aktivisté vyzývají, aby lidé na internetovou stránku www.fuckforforest.com posílali svá soukromá amatérská videa či erotické fotky. Ty pak za poplatek zpřístupňují, no a pak už je to jednoduché - výtěžek jde na vysazování nových pralesů v Jižní Americe.

Na jejich stránkách se v úvodu píše: “Fuckforforest je erotická nezisková organizace. Ukazováním krásy lásky a přirozenosti chceme upozornit na problematiku ohrožení přírody a sbírat pro ni peníze, s čímž nám pomáhají lidé s volnomyšlekářským přístupem k sexu.”

magazin.cz

Takové aktivisty lze s trochou nadsázky označit za eroekoaktivisty... Proč si vybrali právě takový způsob získávání prostředků? “Víme, že hodně lidí sex zajímá, včetně nás. Chceme se sexem bavit, ukázat lidskou přirozenost a sbírat díky němu peníze! Myslíme, že nastal čas ukázat přírodě úctu a vrátit jí naši lásku," dodávají aktivisté na stránkách organizace.

V současnosti pracují v Ekvádoru na projektu “Sen o semenech”, kde se snaží o znovuosazení amazonského pralesa na území Ekvádoru. Také pomáhají ekologickým projektům v Brazílii a v Peru. Jejich první aktivitou byla práce na obnovení pralesa v Kostarice.

“Naše láska k Zemi je velmi silná. Doufáme, že naše láska inspiruje více lidí, aby jí pomohli být zelenější a více sexy!” zakončují eroekoaktivisté.

Zapojíte se do projektu Fuckforforest?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 124