Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Znamení, že je partner nevěrný

Podezříváte někdy svého partnera či partnerku z nevěry? Možná se mýlíte, můžete však mít i pravdu. Někdo skutečně dokáže vycítit, že ho jeho protějšek podvádí.

Někdo je zkrátka nenapravitelný sukničkář. Ale nevěra nejde tajit věčně a jednoho dne vyjde najevo. Existují znamení, která mají všichni nevěrníci společné. Která to jsou?

 

Odtažitost

Pokud je váš partner či partnerka zničehonic odtažitější, neznačí to nic dobrého. Sice to vždy neznamená, že do vztahu vstoupil někdo třetí, ale mnohdy ano. Ovšem hned svůj protějšek neobviňujte z nevěry, ale raději si s ním promluvte. Možná budete překvapeni, že je váš partner odtažitý kvůli problémům v zaměstnání či rodině.

 

Podrážděnost a konflikty

Hádáte se poslední dobou často? Rozčílí vašeho partnera sebemenší dotaz? Možná vás podvádí. Pokud se pak nevěrníka budete ptát na to, proč se mu věčně nemůžete dovolat nebo proč doma vypíná telefon, rozčílí ho to, protože pomalu ztrácí nad celou situací kontrolu a bojí se prozrazení, zároveň má i tak trochu výčitky svědomí. Ovšem může to být i jinak. Jestliže jsou dotazy a vyzvídání na denním pořádku, není divu, že je váš protějšek protivný.

magazin.cz

 

Tajnosti

Má před vámi váš přítel či přítelkyně zničehonic tajnosti? Zbystřete, existuje možnost nevěry. Zvláště, když s vámi už nemluví tak jako dříve, schovává před vámi mobil a notebook, zkrátka se chová tak, jako by před vámi něco tajil. A možná i tají.

 

Změny chování

Je z vašeho jinak lhostejného muže najednou gentleman? Změnil váš partner nebo partnerka účes, styl oblékání nebo života? Možná to dělá pro své dobro, zatoužil po změně, stejně tak dobře se ale může snažit na někoho zapůsobit. Nevěra dokáže člověka změnit.

 

Utíká od vás

Tráví váš protějšek stále více času bez vás? Máte pocit, že vám utíká a nechce s vámi trávit volný čas? Zbystřete, něco se děje. Zamyslete se nad tím, kam váš partner stále častěji utíká. Dost možná vám do vztahu zasahuje někdo třetí.

 

Mizí sex

Vyhýbá se partner nebo partnerka společným intimním chvilkám? To může mít spoustu důvodů. A jedním z nich je nevěra. Pokud vás v sexuálních hrátkách nic jiného neomezuje, můžete si být takřka jisti, že vám partner zahýbá.

magazin.cz

 

Podvedl jednou, podvede znovu

Toto rčení asi známe všichni. A dost možná na něm něco bude. Pokud o svém partnerovi víte, že zahýbal své bývalé partnerce a choval se k ní bez úcty a respektu, je velmi pravděpodobné, že se tak bude chovat i k vám. Koneckonců, nevadilo mu to jednou, tak proč by mu to mělo dělat problém podruhé, potřetí? Někteří nevěrníci jsou zkrátka nenapravitelní a vy s tím nic nenaděláte.

 

Osloví vás jiným jménem

Mnoha nevěrným mužům i ženám se někdy stalo, že svého partnera oslovili jménem svého milence. Pokud k tomu dojde, je hned problém na světě. Jen v málo případech zatím nestojí nevěra. Partner se vám k ní svým přeřeknutím vlastně sám přiznal. I když nechtěl.

 

Bez mobilu ani ránu

Všimli jste si, že bez mobilu neodejde ani na toaletu, Vypíná si ho ve vaší přítomnosti, nebo ho naopak neustále nervózně kontroluje? Vyřizuje hovory zásadně ve vaší nepřítomnosti, i když dříve telefonoval klidně před vámi? Nemůžete na jeho mobil ani sáhnout a přitom to nikdy nebyl problém? Zamyslete se nad tím, jestli vás nepodvádí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1